FORMULA 1

Πάει στη Renault o Sainz;

Πάει στη Renault o Sainz;

Στο περιθώριο του Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας υπήρξε έντονη φημολογία σχετικά με το μέλλον του οδηγού της Scuderia Toro Rosso, Carlos Sainz Jr.

Μπορεί το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας να είχε απογοητευτική εξέλιξη για τον Carlos Sainz Jr. (καθώς τον έθεσε εκτός μάχης από τον πρώτο κιόλας γύρο ο teammate του, Daniil Kvyat), ωστόσο περιελάμβανε πολλές συζητήσεις για το μέλλον του στη Formula 1!

Ο Ισπανός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να μείνει και τέταρτη σεζόν στη Scuderia Toro Rosso, πως θέλει ένα μονοθέσιο ικανό να διεκδικήσει βάθρα και νίκες αλλά όπως φαίνεται, στη Red Bull Racing δεν υπάρχει χώρος για εκείνον.

Με τους Max Verstappen και Daniel Ricciardo να έχουν συμβόλαια και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018, ο 22χρονος καλείται είτε να κάνει υπομονή έναν ακόμα χρόνο είτε να… γυρίσει την πλάτη στην οικογένεια της Red Bull αφού "προαγωγή" δεν θα δει.

Όλα δείχνουν πως θα συμβεί το δεύτερο, με τις φήμες στο Σίλβερστοουν να κάνουν λόγο για άμεση αποχώρηση, βάζοντας μάλιστα τον Sainz στο κόκπιτ της δεύτερης Renault (αντί του Jolyon Palmer) από τον επόμενο κιόλας αγώνα, το Ουγγρικό Grand Prix.

"Αν ένας οδηγός δεν θέλει να μείνει, αν η αγάπη μεταξύ δύο πλευρών έχει χαθεί, δεν μπορείς να δεσμεύεις έναν οδηγό με συμβόλαια, πρέπει να τον αφήνεις να φύγει", είπε λίγες ημέρες νωρίτερα στην Auto Bild ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Dietrich Mateschitz.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξε συνάντηση του διευθυντή της Renault F1, Cyril Abiteboul, με τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Red Bull, Helmut Markko.

Ο Αυστριακός ρωτήθηκε σχετικά, δεν αρνήθηκε τη συνάντηση, αρνήθηκε όμως πως ο Sainz θα οδηγήσει κίτρινο μονοθέσιο στη Βουδαπέστη. Δεν είπε όμως τίποτα για το Σπα…

Photo credits: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ