FORMULA 1

Οι ομάδες της F1 "πυροβολούν" και στο μοντάζ

Οι ομάδες της F1 "πυροβολούν" και στο μοντάζ

Παρακολουθείστε ορισμένα από τα εκπληκτικά videos που ετοίμασαν οι ομάδες της Φόρμουλα 1 ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Η εικόνα και ο φυσικός ήχος αποτελεί ακαταμάχητο συνδυασμό! Οι ομάδες της Φόρμουλα 1 ανακάλυψαν σχετικά νωρίς τη δύναμη του ίντερνετ και των social media.

Έτσι τροφοδοτούν συνεχώς τα μέσα και τη λατρεία των οπαδών για το σπορ με εξαιρετικά videos. Ομάδες όπως η Sauber, η Lotus και η Williams πρωτοπορούν, αλλά τις απειλεί σοβαρά ο ανταγωνισμός.

Ας δούμε λοιπόν ορισμένα από τα κορυφαία videos που ετοίμασαν οι ομάδες της Φόρμουλα 1 ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που ξεκινάει στα τέλη της εβδομάδας στην καυτή (λόγω θερμοκρασίας και αυξημένου ενδιαφέροντος) Μελβούρνη.

Η Caterham, μια από τις συμπαθέστερες ομάδες, μας συστήνει τον νεαρότερο τιμ μάνατζερ στη Φόρμουλα 1, Σιρίλ Αμπιτερούλ, μας εξηγεί πως επανασχεδιάστηκε το μονοθέσιο, ενώ οι οδηγοί της ομάδας, Σαρλ (Τσαρλς αγγλιστί) Πικ και Γκιέδο Φαν ντερ Γκάρντε μας μιλούν για τους στόχους τους. Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο ιδιοκτήτης Τόνι Φερνάντες.

Η Lotus έκανε εκπληκτικά πράγματα το 2012 χάρη στην παρουσία του απρόβλεπτου Κίμι Ράικονεν και επειδή στον Φινλανδό δεν αρέσει να μιλάει πολύ, η ομάδα άφησε τον ήχο και την εικόνα να μιλήσουν. Το video φέρει την επιμέλεια του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη (Mονομάχος, Alien, Blade Runner) του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Η Red Bull έχει ανοιχτούς ορίζοντες εξαιτίας της εμπλοκής της σε θεαματικά σπορ. Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ πρωταγωνιστούν σε ένα αγωνιστικό video με τον αυθόρμητο τρις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να κάνει... του κεφαλιού του στο φινάλε.

Ένας εκ των χορηγών της Ferrari, η Hublot, είναι υπεύθυνη για την παράλληλη συνέντευξη των Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα σε ένα concept που δεν το βλέπουμε για πρώτη φορά. Οι υψηλές προσδοκίες του διδύμου της Scuderia δεν κρύβονται με τον Αλόνσο να... κρατάει μικρό καλάθι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ενώ ο Μάσα δήλωσε απερίφραστα πως στοχεύει στο βάθρο.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος και φυσικά ανήκει και πάλι στη Sauber η πρωτιά. Μετά το harlem shake των μηχανικών της στις δοκιμές εξέλιξης, η ελβετική ομάδα μας βάζει όλους μέσα στο μονοθέσιο σε μια σειρά από videos όπου θα μάθουμε τα μυστικά του μονοθεσίου. Πρώτος... σταθμός είναι η θέση του οδηγού.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ