FORMULA 1

Οι χάρες του Massa στον Bottas

Mercedes driver Valtteri Bottas of Finland, right, celebrates his victory with second placed Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany, at the Formula One Russian Grand Prix at the 'Sochi Autodrom' circuit, in Sochi, Russia, Sunday, April. 30, 2017. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Mercedes driver Valtteri Bottas of Finland, right, celebrates his victory with second placed Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany, at the Formula One Russian Grand Prix at the 'Sochi Autodrom' circuit, in Sochi, Russia, Sunday, April. 30, 2017. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο Sebastian Vettel παραπονιέται για τις τακτικές του Felipe Massa στην διάρκεια του Grand Prix που έγινε στο Σότσι.

Λίγο πριν πέσει η καρό σημαία στο Grand Prix Ρωσίας που έγινε στο Σότσι, ο Sebastian Vettel έδειξε το μεσαίο του δάκτυλο στον Felipe Massa.

Αφορμή ήταν η οδήγηση του Βραζιλιάνου, που σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα άφησε πολύ εύκολα (ως όφειλε) τον Valtteri Bottas να τον περάσει ρίχνοντας του γύρο, πράγμα που δεν έκανε με τον Γερμανό.

Βέβαια τα χαρακτηριστικά της αγωνιστικής διαδρομής στη παράλια της Μαύρης Θάλασσας, μάλλον δεν θα επέτρεπαν στον Vettel να επιτεθεί.

Αλλά ακόμα κι αν ήθελε να πάρει το ρίσκο, η οδήγηση του Massa δεν του άφησε το περιθώριο. Έτσι ο πρώην teammate του οδηγού της Williams, o Bottas, πήρε ανάσα και τελικά έφτασε στη νίκη που ήταν η πρώτη της καριέρας του.

Μιλώντας σχετικά, ο Vettel δεν χαρίστηκε στον Massa: «Σίγουρα μου κόστισε. Έδωσε στον τελευταίο γύρο την ευκαιρία στον Valtteri να πάρει από το πουθενά DRS και στη συνέχεια τον άφησε να τον περάσει. Εμένα όχι. Δεν ξέρω αν ήξερε πως ερχόταν κι άλλο μονοθέσιο.

Ίσως όχι. Προφανώς του έκανε χάρη. Δύο φορές. Μία επιτρέποντάς του να κολλήσει πίσω του, και μετά καθυστερώντας εμένα. Όμως έτσι συμβαίνει με τους πιο αργούς συνδυασμούς», είπε πετώντας τα καρφιά του ο οδηγός της Ferrari.

Photo credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ