FORMULA 1

Οι ώρες μεταδόσεων του GP Ουγγαρίας

GP UNGHERIA F1/2016 - BUDAPEST (UNGHERIA) 22/07/2016
© FOTO STUDIO COLOMBO PER PIRELLI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP UNGHERIA F1/2016 - BUDAPEST (UNGHERIA) 22/07/2016 © FOTO STUDIO COLOMBO PER PIRELLI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FOTO STUDIO COLOMBO PER PIRELLI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)

Τι θα δείτε από το Grand Prix της Formula 1 την πίστα του Χανγκαρόρινγκ, σε ελεύθερη και συνδρομητική τηλεόραση.

Μπορεί το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας να σηματοδότησε την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 καθώς αποτέλεσε τον δέκατο εκ των είκοσι γύρων της σεζόν, όμως ουσιαστικό το πρώτο… ημίχρονο ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή.

Το Grand Prix Ουγγαρίας είναι το τελευταίο πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα και μετά από όσα έγιναν στο Σίλβερστοουν, έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τους Sebastian Vettel και Lewis Hamilton στη βαθμολογία, ενώ μετά την ανεβασμένη απόδοση της Mercedes στους τελευταίους αγώνες, η μάχη της Βουδαπέστης θα δείξει αν όντως οι Γερμανοί κερδίζουν μέχρι στιγμής την κούρσα της εξέλιξης μέσα στη σεζόν ή η Ferrari θα μπορέσει να ανακάμψει σε έναν αγώνα με σιρκουί διαφορετικού τύπου και τις θερμοκρασίες πολύ υψηλότερα.

Σε ό,τι αφορά σε όσα θα διαδραματιστούν στο Χανγκαρόρινγκ, οι ώρες δράσης είναι καθαρά ευρωπαϊκές. Τόσο τις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, όσο και στα τεκταινόμενα του Σαββατοκύριακου όπου όπως πάντα, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη δράση live, σε high definition και χωρίς διαφημίσεις από την COSMOTE TV.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ:

Παρασκευή 28 Ιουλίου

10.50-12.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 – COSMOTE TV (LIVE)

14.50-16.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2 – COSMOTE TV (LIVE)

Σάββατο 29 Ιουλίου

11.50-13.00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 – COSMOTE TV (LIVE)

14.50-16.00 Κατατακτήριες δοκιμές – COSMOTE TV (LIVE)

Κυριακή 30 Ιουλίου

14.45-17.00 Αγώνας – COSMΟΤΕ TV/ΕΡΤ (LIVE)

Photo Credits: Pirelli F1 Press Area

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ