FORMULA 1

Οι μεταδόσεις της Formula 1 το Πάσχα

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany drives during qualifying for the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Rick Rycroft)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany drives during qualifying for the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Rick Rycroft) AP

Οι μάχες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν πατούν φρένο τις ημέρες του Πάσχα

Τι κι αν αυτή την Κυριακή είναι το Πάσχα για Ορθόδοξους αλλά και Καθολικούς; Η Formula 1 συνεχίζει τέρμα γκάζι και μάλιστα με έναν παραδοσιακά συναρπαστικό αγώνα: το Grand Prix του Μπαχρέιν!

Η πίστα του Σακχίρ είναι κατασκευασμένη στη μέση του πουθενά αλλά το σκηνικό σε αυτή υπό το φως των προβολέων είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Θα έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε από την τηλεόραση του OTE TV, που όπως σε κάθε γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος, μεταφέρει LIVE, χωρίς διαφημίσεις και σε High Definition.

Οι ελεύθερες δοκιμές ολοκληρώνονται το μεσημέρι του Σαββάτου, με την τρίτη περίοδο να αποτελεί την τελευταία πρόβα πριν τη μάχη της pole position.

Ο τρίτος αγώνας της σεζόν, θα μεταδοθεί live και από την ΕΡΤ, με τα κόκκινα φώτα του grid να σβήνουν στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

Αναλυτικά:

Μεγάλο Σάββατο
14.50-16.00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 – OTE TV
17.50-19.00 Κατατακτήριες δοκιμές – OTE TV

Κυριακή του Πάσχα
17.50-20.00 Αγώνας – ΟΤΕ TV, ΕΡΤ

photo credits: (AP Photo/Rick Rycroft)


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ