FORMULA 1

Ocon: "Ο Perez ρίσκαρε τις ζωές μας"

Esteban Ocon (FRA) Sahara Force India F1 VJM10.
Belgian Grand Prix, Sunday 27th August 2017. Spa-Francorchamps, Belgium.
Esteban Ocon (FRA) Sahara Force India F1 VJM10. Belgian Grand Prix, Sunday 27th August 2017. Spa-Francorchamps, Belgium. SAHARA FORCE INDIA

Ο εμφύλιος ανάμεσα στους οδηγούς της Force India κορυφώθηκε με διπλή σύγκρουση στο Grand Prix του Βελγίου.

Μπορεί ο Lewis Hamilton να πήρε μία σημαντική νίκη, μπορεί ο Sebastian Vettel να διατήρησε τα ηνία στη βαθμολογία, μπορεί ο Daniel Ricciardo να βρέθηκε ανέλπιστα στο βάθρο, όμως παρά τα κατορθώματα των προαναφερθέντων, μεγάλο μέρος της προσοχής στο Grand Prix Βελγίου, στράφηκε στο δίδυμο της Force India.

Για έναν ακόμα αγώνα, οι Sergio Perez και Esteban Ocon είχαν το δικό τους… εμφύλιο, καταστρέφοντας τις ελπίδες της ομάδας τους για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο Μεξικανός και ο Γάλλος συγκρούστηκαν δις, μία στην εκκίνηση και μία στον 29ο γύρο του αγώνα στη θρυλική πίστα του Σπα. Ο Ocon κατάφερε τελικά να τερματίσει και να βαθμολογηθεί αλλά βγαίνοντας από το μονοθέσιο, ήταν έξαλλος με τον teammate του.

"Ήταν υπερβολικό. Ρίσκαρε τις ζωές μας για το τίποτα. Ενώ τρέχαμε με 300 km/h καθοδόν για την Eau Rouge. Κι όχι μόνο αυτό αλλά χάσαμε και πολλούς βαθμούς. Υποτίθεται πως είναι επαγγελματίας οδηγός αλλά σήμερα δεν το έκανα. Δεν είχε με κανέναν άλλο teammate του τέτοιες συμπεριφορές, δεν ξέρω γιατί έχουν συμβεί όλα αυτά μαζί μου. Θα πάω να του μιλήσω, άνδρας προς άνδρα και θα του πω τα πράγματα με το όνομά του. Θα γίνει πατέρας. Δεν ξέρω αν θέλει να πεθάνει ή κάτι τέτοιο. Είναι γελοίο", είπε ο Γάλλος.

Όσο για τον Perez, είχε διαφορετική άποψη με τον Ocon, καθώς ανέλαβε την ευθύνη μόνο για την πρώτη επαφή ανάμεσα τους.

Photo Credits: media.forceindiaf1.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ