FORMULA 1

Ο Αλεζί βλέπει βελτίωση στον "Σούμι

Ο Αλεζί βλέπει βελτίωση στον "Σούμι

Ο παλαίμαχος Γάλλος οδηγός Ζαν Αλεζί επισκέφθηκε ξανά τον Μίχαελ Σουμάχερ στο νοσοκομείο και μοιράστηκε με τον Τύπο τη θετική εικόνα που σχημάτισε.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ διαδέχθηκε τον Ζαν Αλεζί στη Ferrari το 1996. Οι δυο οδηγοί, αντίπαλοι επί σειρά ετών, διατήρησαν πάντοτε καλή σχέση.

Ο 49χρονος επισκέπτεται τον Σουμάχερ στη Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται και σε δηλώσεις του, ο Αλεζί ανέφερε ότι φαίνεται πως ο Σουμάχερ πηγαίνει καλύτερα στην υγεία του.

" Κατά την τελευταία επίσκεψη μου πρόσεξα πως υπάρχει βελτίωση. Ένιωσα ένα αίσθημα ανακούφισης ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας του, μια μεγάλη χαρά στο πως εξελίσσονται τα πράγματα. Αυτό είναι σπουδαίο αν και ο δρόμος της επιστροφής είναι μακρύς".

Η μάνατζερ του η Σαμπίνε Κεμ είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα, ενώ γ νωστός γιατρός που έχει παρακολουθήσει παλιότερα τον Σουμάχερ στη Φόρμουλα 1 έδωσε ακριβή εξήγηση.

Οι δηλώσεις του Αλεζί ήρθαν λίγες μέρες μετά τη χαρά που εκδήλωσαν ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο Νίκο Ρόσμπεργκ για τη θετική εξέλιξη της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ