FORMULA 1

Ο Χάμιλτον θέλει να αλλάξει η πίστα του Μονακό

Britain driver Lewis Hamilton steers his Mercedes during the qualifying session at the Monaco racetrack, in Monaco, Saturday, May 26, 2018. The Formula one race will be held on Sunday. (AP Photo/Luca Bruno)
Britain driver Lewis Hamilton steers his Mercedes during the qualifying session at the Monaco racetrack, in Monaco, Saturday, May 26, 2018. The Formula one race will be held on Sunday. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε πως μίλησε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και του πρότεινε να γίνουν αλλαγές στη χάραξη της πίστας του Μονακό!

Σύμφωνα με τον Λιούις Χάμιλτον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγές στη χάραξη της πίστας του Μονακό. Η διαδρομή που κάνουν οι πιλότοι της Formula 1 έχει παραμέινει σχεδόν ίδια εδώ και 89 χρόνια με τον Βρετανό οδηγό της Mercedes να τονίζει ότι ήρθε η ώρα για κάποιες αλλαγές.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του και από ότι φαίνεται μοιράστηκε τη συγκεκριμένη σκέψη με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

"Μίλησε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και του είπα ότι θα μπορούσε να μεγαλώσει η πίστα. Υπάρχουν αρκετοί δρόμοι οπότε μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την σπουδαία πίστα και να την κάνουμε ακόμα καλύτερη" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χάμιλτον.

Δεν ξέρουμε βέβαια, αν θα έκανε τις ίδιες δηλώσεις και σκέψεις σε περίπτωση που επικρατούσε εκείνος στον αγώνα της Κυριακής (27/5). Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τις νέες διαστάσεις των μονοθεσίων τα οποία έχουν γίνει πιο πλατιά από ποτέ τα προσπαράσματα στο Μονακό είναι σχεδόν απαγορευτικά. Εκτός εάν κάποιος θέλει να ρισκάρει όπως έκανε ο Φερστάπεν.

"Δεν έγινε αγώνας. Ουσιαστικά γυρίζαμε στην πίστα προσπαθώντας να σιγουρέψουμε ότι θα φτάσουμε στον τερματισμό" είπε χαρακτηριστικά ο Χάμιλτον για τον αγώνα του Μονακό.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ