FORMULA 1

Ο Χάμιλτον θα παραμείνει στη Mercedes

Ο Χάμιλτον θα παραμείνει στη Mercedes

H Mercedes ανακοίνωσε πως ο Λιούις Χάμιλτον υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας βρίσκεται στην ομάδα από το 2013.

Μετά από αναμονή και διαπραγματεύσεις μηνών ο Λιούις Χάμιλτον συμφώνησε με τη Mercedes και έβαλε την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός στο σπορ και σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας, Τότο Βολφ ο Βρετανός θα έχει διευρυμένο ρόλο στη Mercedes-Benz.

Ο Χάμιλτον πήγε στη Mercedes το 2013 από τη McLaren, αντικαθιστώντας τον Μίχαελ Σουμάχερ. Με το νέο συμβόλαιο θα παραμείνει στο Μπράκλεϊ μέχρι το 2018. Τελειώνει έτσι η φημολογία που τον ήθελε στο στόχαστρο της Ferrari, αν και ο επικεφαλής της Scuderia, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε είχε αποκλείσει κάθε περίπτωση απόκτησης του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

"H Mercedes είναι το σπίτι μου και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχής που θα παραμείνω εδώ για ακόμη τρία χρόνια... Η Mercedes-Benz ξεκίνησε να με στηρίζει το 1998 (σ.σ. όταν ο 9χρονος ξεκινούσε την αγωνιστική καριέρα του στη McLaren), οπότε χαίρομαι που το καινούργιο συμβόλαιο σημαίνει πως θα συμπληρώσω 20 χρόνια στη Mercedes το 2018".

O Xάμιλτον έχασε το απόλυτο των pole στον προηγούμενο αγώνα στη Βαρκελώνη. Θα επιχειρήσει να επανέλθει στην υπερπολύτιμη για τους στενούς δρόμους του Μονακό, pole position και φυσικά να πάρει τη νίκη στο διασημότερο αγώνα του πρωταθλήματος.

Προς το παρόν έδειξε το καινούργιο του κούρεμα/χτένισμα:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ