FORMULA 1

O Wolff "στέλνει" τον Rosberg στη Ferrari

Großer Preis von Österreich 2016, Freitag
Großer Preis von Österreich 2016, Freitag DAIMLER AG

Ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes έχει ενδιαφέρουσες ιδέες και μία από αυτές είναι η επιστροφή του Rosberg στη Formula 1!

Τι κι αν πέρασε επτά σεζόν, το μεγαλύτερο δηλαδή κομμάτι της καριέρας του στη Formula 1 ως οδηγός της Mercedes; Τι κι αν ακόμα έχει δεσμούς με αυτή; Δεν σημαίνει πως ο Nico Rosberg πάντα θα είναι συνδεμένος με τη μάρκα από τη Στουτγάρδη, έτσι δεν είναι;

Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής εταιρείας, Toto Wolff. Ο Αυστριακός ρωτήθηκε για ενδεχόμενη επιστροφή του παγκόσμιου πρωταθλητή στην ενεργό δράση και η απάντησή του, ήταν τουλάχιστον ενδιαφέρουσα!

"Νομίζω πως πήρε την απόφαση να αποσυρθεί γιατί όλα ήταν σε υπερθετικό βαθμό γύρω του. Ήταν μία πολύ έντονη σεζόν, ενάντια στον καλύτερο μάλλον οδηγό της F1 και εκείνη τη στιγμή, ένιωθε εξουθενωμένος. Αυτή την εντύπωση είχα. Όμως είναι 31 ετών! Αν είναι άτυχος, έχει άλλα 70 χρόνια μπροστά του! Δεν θα με ξάφνιαζε αν άλλαζε σε ένα χρόνο την απόφασή του και επανεμφανιζόταν με μία Ferrari! Ή κάποια άλλη ομάδα", είπε ο Wolff σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στο Planetf1.com!

Αν πρέπει να σταθούμε κάπου στα παραπάνω, είναι στο κομμάτι που αναφέρεται σε όσα «έδωσε» πέρυσι ο Rosberg για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Μία σεζόν με πολλές θυσίες και αφόρητη πίεση, όπως άλλωστε κι εκείνες που προηγήθηκαν. Έφτασε όμως στο απόγειο και ένιωσε πως δεν είχε λόγο να συνεχίσει. Λεφτά είχε, μία όμορφη οικογένεια είχε, φήμη είχε, τίτλο είχε, όλα τον ωθούσαν προς την αποχώρηση από τις πίστες.

Δεν θα είχε όμως ενδιαφέρον ενδεχόμενη επιστροφή του, ντυμένος στα κόκκινα της Ferrari, όσο απίθανο κι αν φαντάζει σήμερα αυτό;

Photo Credits: Mercedes AMG Media Site

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ