FORMULA 1

Ο Villeneuve τα βάζει ξανά με τον Bottas

Großer Preis von Brasilien 2017, Samstag  Steve Etherington
Großer Preis von Brasilien 2017, Samstag Steve Etherington DAIMLER AG

Ο οδηγός της Mercedes AMG Petronas, Valteri Bottas, βρίσκεται πάλι στο στόχαστρο του παγκόσμιου πρωταθλητή του 1997

Μετά την τοποθέτησή του σχετικά με τη φετινή μάχη του τίτλου όπου ουσιαστικά «μηδενίζει» τον Valtteri Bottas στην εσωτερική μάχη των δύο οδηγών της Mercedes, o Jacques Villeneuve μιλάει ξανά αρνητικά για τον Φινλανδό οδηγό.

Αφορμή αυτή τη φορά, ήταν η ταχύτητα που (δεν) είχε στο Grand Prix Βραζιλίας, που αποτέλεσε τον δέκατο-ένατο και προτελευταίο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

O Bottas είχε την pole position αλλά έχασε τα ηνία από τον Sebastian Vettel στην πρώτη στροφή, αδυνατώντας στους 71 γύρους που ακολούθησαν να απειλήσει πραγματικά τον οδηγό της Ferrari. Την ίδια ώρα ο Hamilton που εκκίνησε από το pit lane μετά το ατύχημα του Σαββάτου, σκαρφάλωνε στην τέταρτη θέση!

"Ο Vettel οδήγησε υπέροχα, ουσιαστικά κέρδισε τον αγώνα στην εκκίνηση. Ήταν επιθετική η κίνηση του. Όταν βλέπεις τι ήταν ικανή να κάνει αυτή η Mercedes, απλά συγκρίνοντας τον Lewis με τον Bottas, είναι σαφές πως ο Φινλανδός ήταν πολύ πιο αργός. Ήταν σχεδόν ντροπιαστικό για εκείνον. Ο Lewis τερμάτισε περίπου τρία δευτερόλεπτα πίσω του, παρότι εκκίνησε από το pit lane! Είναι ντροπιαστικό. Απλά ο Bottas δεν έχει την ταχύτητα του Hamilton. Αυτό ισχύει όλη τη χρονιά. Αυτό είναι το επίπεδό του. Ενός καλού Νο2 οδηγού", είπε ο Villeneuve στο βρετανικό Autosport.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ