FORMULA 1

O Vettel υπερασπίζεται τον Raikkonen

O Vettel υπερασπίζεται τον Raikkonen
CALLOALBANESE

Ο Sebastian Vettel έσπευσε να υπερασπιστεί στον teammate του, Kimi Raikkonen για τα μέτρια έως τώρα αποτελέσματά του, αποδεικνύοντας ξανά την εξαιρετική σχέση τους.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως ένας από τους λόγους που η Ferrari στηρίζει διαρκώς τον Kimi Raikkonen, είναι ο Sebastian Vettel! Συνήθως ο teammate είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος, εκτός κι αν οι ισορροπίες εντός μίας ομάδες είναι δεδομένες.

Πράγμα που φέρεται να συμβαίνει στην Scuderia, με τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να έχει το πάνω χέρι. Έτσι, το κλίμα στο Μαρανέλο είναι καλό και ο Γερμανός έσπευσε να υπερασπιστεί τον Φινλανδό για τα μέτρια έως τώρα αποτελέσματά του.

"Δεν είχε τα αποτελέσματα που άξιζε. Στο Μπαχρέιν προφανώς η εκκίνηση, ο πρώτος γύρος, του κόστισε πολύ. Αλλιώς είμαι σίγουρος πως θα βρισκόταν στο βάθρο. Ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει και μέχρι τώρα τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ιδανικά για εκείνον. Όμως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στα paddock πως είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς που έχουμε. Κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να πάει στο WRC και να αποδίδει στο επίπεδο που απέδιδε. Και μετά να επιστρέψει στην F1 και να είναι ξανά άμεσα ανταγωνιστικός. Μερικές φορές πρέπει να σου πηγαίνουν και καλά τα πράγματα. Δείτε πέρυσι, κάτι παρόμοιο συνέβαινε και με εμένα", είπε ο Vettel στο planetf1.com.

Ο Γερμανός μετράει δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες και είναι 37 πόντους μπροστά από τον "Iceman" που έχει μόνο μία παρουσία στο βάθρο.

Photo Credits: Ferrari Media Site

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ