FORMULA 1

Ο Vettel θέλει μονοετές συμβόλαιο

GP BAHRAIN F1/2017
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
Φέτελ © FERRARI MEDIA

Σύμφωνα με φινλανδικά μέσα, ο λόγος που καθυστερεί η επέκταση της συνεργασίας του Sebastian Vettel με τη Ferrari είναι ότι θέλει μονοετές συμβόλαιο.

Ενώ η έλευση του καλοκαιρινού διαλείμματος αναμενόταν να φέρει νηνεμία στα της Formula 1, έρχεται το δημοσίευμα της φινλανδική εφημερίδας Ilta Sanomat να βάλει φωτιές! Κι αυτό διότι δίνει μία νέα διάσταση στην καθυστέρηση της υπογραφής νέου συμβολαίου συνεργασίας ανάμεσα στη Ferrari και τον Sebastian Vettel.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η ιταλική ομάδα θέλει ένα ακόμα τριετές συμβόλαιο ενώ ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θέλει να δεσμευτεί μόνο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018! Πράγμα που δύσκολα θα αποδεχθούν στο Μαρανέλο αφού ουσιαστικά αυτό θα αποτελεί προπομπό αποχώρησης.

Ειδικά μετά τη φημολογία για προσύμφωνο του Vettel με τη Mercedes που μη ξεχνάμε πως αναζητά οδηγούς για το 2019 αφού το συμβόλαιο του Lewis Hamilton ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Οι Φινλανδοί συνάδελφοι επικαλούνται πηγή εντός των τειχών του Μαρανέλο, πράγμα που επίσης δημιουργεί προβληματισμό καθώς η σύνδεση με το περιβάλλον του Kimi Raikkonen είναι προφανής. Όλα αυτά, με το Grand Prix της Μόντσα να είναι πλέον λιγότερο από ένα μήνα μακριά και να αποτελεί τον αγώνα που παραδοσιακά η Ferrari ανακοινώνει τη σύνθεση της επόμενης σεζόν. Λέτε να υπάρχει περιθώριο για έκπληξη;

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ