FORMULA 1

Ο Vettel θα κάνει στο τέλος ταμείο

GP ITALIA F1/2017 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP ITALIA F1/2017 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FERRARI MEDIA

Ο οδηγός της Ferrari, Sebastian Vettel, αρνείται να πανικοβληθεί από την απώλεια της πρώτης θέσης στη βαθμολογία των οδηγών.

Μετά τα αποτελέσματα του ιταλικού Grand Prix, o Sebastian Vettel έχασε τα ηνία στη βαθμολογία οδηγών στη Formula 1. Η Ferrari έχασε με "κάτω τα χέρια" από τη Mercedes, παρότι αγωνιζόταν εντός έδρας.

Οι Lewis Hamilton-Valtteri Bottas έκαναν με άνεση το 1-2 ενώ ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής περιόρισε τη ζημιά τερματίζοντας τελικά τρίτος. Όμως μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, αρνήθηκε να επιρρίψει ευθύνες.

"Ήταν ξεκάθαρο πως ήταν ταχύτεροι από εμάς. Όμως αυτό δεν με απογοητεύει, νομίζω μπορούμε να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και αυτό έχει σημασία. Νομίζω πως η παρουσία στο βάθρο αποτελεί παρηγοριά για αυτό το δύσκολο τριήμερο", είπε ο Γερμανός που αποκάλυψε πως στο δεύτερο μισό του αγώνα, αντιμετώπιζε προβλήματα. Συγκεκριμένα όταν έκανε λάθος στον 40 γύρο, βγαίνοντας εκτός αγωνιστικής διαδρομής.

GP ITALIA F1/2017 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP ITALIA F1/2017 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FERRARI MEDIA

"Μετά από την έξοδο αυτή, κάτι πήγαινε στραβά με το μονοθέσιο. Δεν είχα εμπιστοσύνη κατά την πέδηση, δεν μπορούσα να πιέσω. Έχανα λοιπόν χρόνο και προσπαθούσα να διαχειριστώ το προβάδισμά μου από τον Ricciardo. Πάλεψα πολύ κι αυτό είναι το πιο σημαντικό", είπε ο 30χρονος.

Και για το μέλλον; Για πρώτη φορά φέτος ο Vettel έχασε την πρωτοπορία στη βαθμολογία, με επτά αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

"Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε γιατί η Mercedes είναι πολύ δυνατή. Και είναι λίγο μπροστά αυτή τη στιγμή. Όμως η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Σίγουρα θα ήθελα να είμαι πρώτος στη βαθμολογία αλλά το σημαντικότερο είναι να είμαι εκεί μετά τον τελευταίο αγώνα", τόνισε ο οδηγός της Ferrari.

Η επόμενη μονομαχία είναι σε δύο εβδομάδες στη Σιγκαπούρη!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ