FORMULA 1

Ο Vettel τα χώνει στον Kvyat για το περιστατικό της 1ης στροφής

Ο Vettel τα χώνει στον Kvyat για το περιστατικό της 1ης στροφής

Ο Vettel τα έχωσε στον Kvyat για το περιστατικό της 1ης στροφής του GP της Κίνας, αν και οι αγωνοδίκες δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ασχοληθούν με αυτό (VIDEOS).

Το περιστατικό που συνέβη στην 1η στροφή, αμέσως μετά την εκκίνηση του GP της Κίνας, βρέθηκε όπως ήταν φυσικό στο επίκεντρο, αν και οι αγωνοδίκες δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ασχοληθούν με αυτό, θεωρώντας πως πρόκειται για ένα καθαρά αγωνιστικό συμβάν. Και εδώ που τα λέμε δίκιο είχαν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο Daniil Kvyat ξεκινά από την 6η θέση του γκριντ. Kάνει πολύ καλή εκκίνηση και φτάνοντας στην στροφή 1 βλέπει πως υπάρχει κενό και επιτίθεται στην εσωτερική του Vettel για να το εκμεταλλευτεί. Ο Γερμανός αιφνιδιάζεται, στρίβει προς τα αριστερά για να μη συγκρουστούν και πέφτει πάνω στον Raikkonen που βρίσκεται δίπλα του. Oι Ferrari “πληγώνονται”, χάνουν θέσεις, αλλά καταφέρνουν να συνεχίσουν τον αγώνα και να τερματίσουν τελικά ο μεν Γερμανός στη 2η θέση ο δε Φινλανδός στην 5η.

Από την πρώτη στιγμή ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ζητά συγνώμη στην ομάδα μέσω ασυρμάτου τονίζοντας πως δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς καθώς η κίνηση του Kvyat ήταν “ κίνηση αυτοκτονίας” όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μετά το τέλος του αγώνα και λίγο πριν βγουν στο πόντιουμ για την απονομή, Vettel και Kvyat είχαν μια θερμή συζήτηση επί του θέματος, με τον Γερμανό να κάνει παρατηρήσεις στον 21χρονο Ρώσο.

Στα videos μπορείτε να δείτε το περιστατικό για το οποίο προκλήθηκε τόσος ντόρος καθώς επίσης και τις κουβέντες που αντάλλαξαν μετά τον αγώνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

GP Κίνας - RACE: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Rosberg!

Βαθμολογία οδηγών - κατασκευαστών

GP Κίνας - QP: O Rosberg στην pole, την έκπληξη ο Ricciardo!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ