FORMULA 1

O Verstappen προειδοποιεί τη Red Bull

O Verstappen προειδοποιεί τη Red Bull

O νεαρός Ολλανδός πιλότος, Max Verstappen, δηλώνει πιστός στην αυστριακή ομάδα, αλλά η πίστη μπορεί να αποκτήσει ημερομηνία λήξης.

Ο Max Verstappen θεωρείται μελλοντικός παγκόσμιος πρωταθλητής και όχι άδικα, μιας και στη σύντομη καριέρα του στη Formula 1 έχει αποδείξει πως διαθέτει σπουδαίο ταλέντο. Όμως έχει την ατυχία να βρίσκεται στη Red Bull Racing σε μία περίοδο που η αυστριακή ομάδα δεν κάνει πρωταθλητισμό. Κι αυτό δοκιμάζει την υπομονή του και κατά συνέπεια την πίστη του στην RBR.

Ο 19χρονος Ολλανδός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αυστριακή ομάδα μέχρι και το 2019 και είναι δεδομένο πως τόσο η Ferrari όσο και η Mercedes, οι δύο δηλαδή ομάδες που αυτή τη στιγμή είναι μπροστά από τους «ταύρους», θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό του. Ο ίδιος, παρά τη γεμάτη προβλήματα σεζόν, αντιμετωπίζει το θέμα χωρίς παρορμητισμούς.

"Πάντα λέω πως δεν θα υπάρχει λόγος να φύγω αν έχω ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στο επίπεδο που θα ήθελα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα παρατάς με τη μία.

Πρέπει να δουλεύεις σκληρά. Όμως μετά από δύο, τρία χρόνια χωρίς βελτίωση, τα πράγματα αλλάζουν. Δουλεύουμε σκληρά προσπαθώντας να βελτιωθούμε και του χρόνου θα κριθεί το τι θα κρύβει το μέλλον", είπε ο Verstappen με τα λόγια του να φιλοξενούνται στο planetf1.com.

Μετά τα πρώτα 11 Grand Prix της σεζόν, ο ταλαντούχος οδηγός είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με 67 πόντους στο ενεργητικό του, μετρώντας όμως παράλληλα και πέντε εγκαταλείψεις.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ