FORMULA 1

Ο Verstappen είναι καλός μαθητής

Ο Verstappen είναι καλός μαθητής

Είδατε τον Max Verstappen να προσπερνάει εντυπωσιακά από την εξωτερική στη στροφή Blanchimont, τώρα δείτε τον να το κάνει εικονικά. Ο πατέρας του 17χρονου "απειλεί" πως ο οδηγός της Toro Rosso θα δώσει και άλλα τέτοια highlights στο μέλλον (videos).

Η αγωνιστική του καριέρα και το ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών στη Φόρμουλα 1 ανάγκασε τον Max Verstappen να εγκαταλείψει το σχολείο. Ο Ολλανδός οδηγός της Toro Rosso το έχει ρίξει έτσι και αλλιώς στη μελέτη, προκειμένου να μάθει τις πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η πίστα του Spa αποτελεί εξαίρεση, είναι μια από τις πίστες που γνωρίζει καλά ο γιος του πρώην οδηγού της F1 Jos Verstappen. Την προηγούμενη Κυριακή (23/8) ο Verstappen πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό προσπέρασμα στην τρομερή στροφή Blanchimont, όταν προσπέρασε τον Βραζιλιάνο Felipe Nasr από την εξωτερική.

Ούτε που του πέρασε από το μυαλό πως ένα 24ωρο νωρίτερα ένας Ολλανδός οδηγός στο GP2, o Daniel De Jong υπέστη κάταγμα στην πλάτη, προσπαθώντας να προσπεράσει αντίπαλο του στην ίδια αριστερή στροφή και κατέληξε στο χειρουργείο.

Το προσπέρασμα του Verstappen στον Nasr:

Ο Verstappen ήταν απόλυτα προετοιμασμένος. Είχε μελετήσει τα πάντα και είχε κάνει ήδη δοκιμές στον προσομοιωτή, όπως δείχνει το video που ανέβασε ο Atze Kerkhof στο διαδίκτυο. Ο πατέρας του, ο Jos, που είχε δικό του (μικρό) κοινό στη Φόρμουλα 1 παραδέχθηκε πως είναι περήφανος για το παιδί του.

Οι δοκιμές του Verstappen:

" Ο Max που είδαμε να αγωνίζεται στο Spa, είναι ο Max που ξέρουμε. Έτσι αγωνιζόταν στα καρτ, στη Formula 3 και σήμερα στην F1. Μας περιμένουν και άλλα εντυπωσιακά προσπεράσματα, πιστέψτες με".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ