FORMULA 1

O Rosberg τον καλύτερο χρόνο της ημέρας

Nico Rosberg (GER) Mercedes AMG F1 W07 Hybrid.
21.10.2016. Formula 1 World Championship, Rd 18, United States Grand Prix, Austin, Texas, USA, Practice Day.
 - www.xpbimages.com, EMail: requests@xpbimages.com - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Holland / XPB Images
Nico Rosberg (GER) Mercedes AMG F1 W07 Hybrid. 21.10.2016. Formula 1 World Championship, Rd 18, United States Grand Prix, Austin, Texas, USA, Practice Day. - www.xpbimages.com, EMail: [email protected] - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Holland / XPB Images XPBCC

Ο Nico Rosberg σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στο Austin με τον Hamilton να ακολουθεί. Από κοντά και ο Ricciardo.

Οι πιλότοι της Πρωταθλήτριας Mercedes είχαν τον πρώτο λόγο στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στην πίστα του Austin (COTA) , με τον Lewis Hamilton να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο (1:37.428) στο FP1 και τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος,Nico Rosberg να παίρνει τη σκυτάλη στο απογευματινό 90λεπτο session, σημειώνοντας μάλιστα τον καλύτερο χρόνο της ημέρας (1:37.358).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Μπορεί στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών η διαφορά των Mercedes από τον ανταγωνισμό να ήταν… χαώδης (σχεδόν δύο δευτερόλεπτα πιο αργός από τις Mercedes, o τρίτος Verstappen), ωστόσο δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, μιας και οι περισσότερες ομάδες ακολούθησαν διαφορετική στρατηγική όσον αφορά στα ελαστικά.

- ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ FP1

Το απόγευμα που… έπεσαν οι μάσκες, οι διαφορές έκλεισαν σημαντικά με τον Daniel Ricciardo να δείχνει πολύ δυνατός σε ρυθμό αγώνα και να μπαίνει σφήνα στα δύο "ασημένια βέλη", όντας μόλις 0.194” πιο αργός από τον ταχύτερο της ημέρας Rosberg.

- ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ FP2

Ο Hamilton από την πλευρά του, που πέρσι στη συγκεκριμένη πίστα στέφθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του Παγκόσμιος Πρωταθλητής,δεν μπόρεσε να βελτιώσει τον χρόνο που σημείωσε το πρωί με αποτέλεσμα να κλείσει τη διαδικασίαστην τρίτη θέση(1:37.649). Ωστόσο η πρωϊνή του επίδοσηήταν αρκετήγια να τον φέρει στη δεύτερη θέση συνολικά της ημέρας.

Ο Sebastian Vettel έφερε τη Ferrari στην τέταρτη θέση, όντας ωστόσο οχτώ δέκατα πιο αργός από τον Rosberg με τον Max Verstappen να συμπληρώνει την πεντάδα. Ακολούθησε το δίδυμο της Force India με τον Nico Hulkenberg που από του χρόνου θα υπερασπίζεται τα χρώματα της Renault να κλείνει τη μέρα με τον έκτο καλύτερο χρόνο και τον Sergio Perez να ακολουθεί.

Πίσω τους βρέθηκαν οι δύο McLaren με τον Jenson Button να είναι ταχύτερος του Fernando Alonso. Την πρώτη δεκάδα έκλεισε ο Kimi Raikkonen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Με νίκη ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα η Wolf-Racing MOTUL
Απόβαση στο νησί των ανέμων
Η Honda γιορτάζει 50 χρόνια συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ