FORMULA 1

Ο Perez τα "έσπασε" με χορηγό λόγω Trump!

Sergio Perez (MEX) Sahara Force India F1 on the drivers parade.
Mexican Grand Prix, Sunday 31st October 2016. Mexico City, Mexico.
Sergio Perez (MEX) Sahara Force India F1 on the drivers parade. Mexican Grand Prix, Sunday 31st October 2016. Mexico City, Mexico. SAHARA FORCE INDIA

Ο πιλότος της Force India, Sergio Perez, διέκοψε τη χορηγική του συνεργασία με εταιρία οπτικών ειδών λόγω του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump.

Γνωστή εταιρεία οπτικών χρησιμοποίησε για μάρκετινγκ το τείχος που υποσχέθηκε να χτίσει ο νέος "πλανητάρχης" στα σύνορα με το Μεξικό για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πιλότου της Force India.

Μια από τις υποσχέσεις που είχε δώσει κατά τον προεκλογικό του αγώνα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ήταν η ανέγερση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό με στόχο να καταπολεμήσει την παράνομη μετανάστευση.

"Το Μεξικό θα πληρώσει για το τείχος 100%, πιστέψτε με. Δεν το ξέρουν ακόμα, αλλά θα πληρώσουν το τείχος", είχε πει χαρακτηριστικά στην προεκλογική ομιλία του στην Αριζόνα.

Ένας από τους χορηγούς του Sergio Perez, η εταιρεία οπτικών Hawkers, ατυχώς επέλεξε να "παίξει" με το λεπτό αυτό ζήτημα, αναρτώντας στο λογαριασμό της στο Twitter μήνυμα που καλεί τους Μεξικανούς πολίτες να αγοράσουν προϊόντα της εταιρείας για να κρύψουν «τα δάκρυα στα μάτια σας όταν χτίζετε το τείχος».

Φυσικά το εν λόγω μήνυμα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τον Sergio Perez να ενημερώνει άμεσα τους ανθρώπους της εταιρείας μέσω τιτιβίσματος ότι διακόπτει τη συνεργασία τους. "Ένα πραγματικά κακό σχόλιο. Σήμερα διακόπτω κάθε σχέση μου με την HawkersMX. Δεν θα επιτρέψω ποτέ σε κανέναν να αστειεύεται με την πατρίδα μου".

Αργότερα, οι άνθρωποι της εταιρείας ανέβασαν νέο video-μήνυμα προσπαθώντας να τα μπαλώσουν αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. Η συνεργασία του πιλότου με την Hawkers ξεκίνησε πρόσφατα με την παρουσίαση μιας σειράς γυαλιών ηλίου περιορισμένης παραγωγής που φέρει το όνομά του, με τιμή στα 39 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Το ανανεωμένο γκριντ της F1 για το 2017 (upd)
Δεύτερο "matchball" για Rosberg στο Interlagos (γράφημα)
Η φοβερή μεταμφίεση του Hamilton και η σχέση του με τη Serena Williams
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ