FORMULA 1

Ο Lauda εκθειάζει τον Hamilton

Baku City Circuit, Baku, Azerbaijan.
Saturday 24 June 2017.
World Copyright: Steven Tee/LAT Images
ref: Digital Image _R3I2703
Baku City Circuit, Baku, Azerbaijan. Saturday 24 June 2017. World Copyright: Steven Tee/LAT Images ref: Digital Image _R3I2703 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Ο γύρος που χάρισε την pole position στον Βρετανό για το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν προκάλεσε σχόλια θαυμασμού από τον θρύλο που ακούει στο όνομα Niki Lauda. (VIDEO)

Είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο Niki Lauda με τον Lewis Hamilton. Και πως ουσιαστικά ήταν ο Αυστριακός που έπεισε τον ταλαντούχο Βρετανό να τολμήσει στα τέλη του 2012 να αφήσει τη McLaren για λογαριασμό της μέτριας μέχρι τότε Mercedes.

Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Η γερμανική ομάδα κυριάρχησε πλήρως τα προηγούμενα τρία χρόνια, με τον Hamilton να κατακτά δύο τίτλους.

Η απόφασή του ήταν σωστή λοιπόν, το ίδιο και η συμβουλή του Lauda που σε όλη αυτή την κοινή τους πορεία, έχει ρόλο μη-εκτελεστικού αντιπροέδρου της Mercedes AMG. Και παρότι σε όλα αυτά τα χρόνια ο Hamilton έχει δώσει πολλές εντυπωσιακές παραστάσεις, ο τρόπος που κατέκτησε την 66η pole position της καριέρας του, άφησε άφωνο τον Lauda.

"Είχαμε προβλήματα την Παρασκευή αλλά η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά αλλάζοντας ρυθμίσεις στο set up, ακολουθώντας το σωστό δρόμο. Και ο γύρος του Lewis σήμερα… δεν έχω δει τίποτα σαν και αυτό. Νομίζω πως κανένας άλλο δεν μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο. Είναι φανταστικός", είπε ο Αυστριακός.

Απολαύστε το γύρο του Hamilton…

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ