FORMULA 1

Ο Lauda δίνει τέλος στο σενάριο Vettel

Ο Lauda δίνει τέλος στο σενάριο Vettel

Ο Niki Lauda εξηγεί γιατί δεν ισχύουν τα σενάρια μεταπήδησης του Sebastian Vettel στη Mercedes παρά τα όσα έχουν ακουστεί.

Μία από τις φήμες που… έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο την προηγούμενη εβδομάδα ήταν αυτή που ήθελε τον Sebastian Vettel να έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τη Mercedes AMG Petronas για την επόμενη αγωνιστική σεζόν!

Μάλιστα το «ρεπορτάζ» αφορούσε επιβεβαίωση από πλευράς του μη-εκτελεστικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Niki Lauda.

Ωστόσο, στο περιθώριο του Grand Prix Ισπανίας, ο αυστριακός θρύλος της Formula 1 έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο «κλοπής» του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή από τη Ferrari.

«Είναι όλα χαζομάρες. Συγνώμη αλλά με εξοργίζει αυτό το σενάριο και θα σας δώσω ένα λόγο που θα καταλάβετε. Είναι οδηγός της Ferrari, το μυαλό του είναι στη Ferrari και στο τέλος της ημέρας πληρώνεται καλά από εκεί. Γιατί να αφήσει ο Vettel τη Ferrari τώρα που κερδίζει αγώνες; Δεν έχει λόγο! Θα μείνει στην ομάδα του, αγαπάει την ομάδα του, όλα είναι καλά για εκείνον εκεί. Δεν έχει λόγο να σκεφτεί κάτι άλλο», είπε ο Αυστριακός στο Sky Sports F1.

Πάντως το συμβόλαιο του Vettel με τη Scuderia ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε. Όπως και του teammate του, Kimi Raikkonen, αλλά και του διδύμου της Mercedes!

PHOTO CREDITS: redbullcontentpool.com


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ