FORMULA 1

Ο Horner "φωνάζει" πως θέλει να κρατήσει τον Ricciardo

Ο Horner "φωνάζει" πως θέλει να κρατήσει τον Ricciardo

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing θέλει να διατηρήσει τον ταλαντούχο Αυστραλό οδηγό στις τάξεις της αυστριακής ομάδας.

Η Red Bull Racing θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Daniel Ricciardo και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Όπως και πριν από δύο εβδομάδες στο περιθώριο του Grand Prix στο Μεξικό, έτσι και τώρα στο περιθώριο του αγώνα στη Βραζιλία, ο επικεφαλής της αυστριακής ομάδας Christian Horner τόνισε μπροστά στις κάμερες πως προτεραιότητά του είναι η νέα συμφωνία με τον Αυστραλό.

Το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών ολοκληρώνεται στο τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018. Όμως οι «ταύροι» θέλουν να τον κρατήσουν τουλάχιστον έως και το 2020, χρονικό πλαίσιο που αφορά στη νέα συμφωνία και με τον έτερο οδηγό της ομάδας, Max Verstappen.

«Θέλαμε πολύ να σιγουρευτούμε πως ο Max θα παρέμενε στην ομάδα μας έως το τέλος του 2020. Και το καταφέραμε. Τώρα θέλουμε πολύ να κάνουμε το ίδιο με τον Daniel. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης σεζόν αλλά μετά τον αγώνα του Άμπου Ντάμπι, θα συζητήσουμε για τη σεζόν που πέρασε, για την επόμενη αλλά και το μέλλον. Στόχος μου είναι να διασφαλίσω πως αυτό το δίδυμο, που είναι φανταστικό δίδυμο, θα διατηρηθεί και για τις επόμενες τρεις σεζόν», είπε ο Horner στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky F1.

Ο Horner "φωνάζει" πως θέλει να κρατήσει τον Ricciardo



Ο Ricciardo προέρχεται από τη Junior Team της Red Bull και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους οδηγούς αυτή τη στιγμή στο grid. Εύλογα υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από τις Ferrari και Mercedes που ακόμα δεν έχουν «κλείσει» τα ρόστερ τους ενόψει 2019.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ