FORMULA 1

Ο Φέτελ πήρε δώρο έναν ταύρο

Ο Φέτελ πήρε δώρο έναν ταύρο

Μια τσάντα με δώρα που θα του φανούν χρήσιμα στη Ferrari έκανε δώρο η Red Bull στον Σεμπάστιαν Φέτελ. Δεν θα αργήσει η μέρα που θα παραλάβει και ένα μονοθέσιο.

Από το Μαρανέλο στο Μίλτον Κέινς... Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ακολούθησε τη συγκεκριμένη διαδρομή για πρώτη και τελευταία φορά. Την περασμένη Παρασκευή (28/11) ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με τη Red Bull, έκανε στη συνέχεια δοκιμές για τη Ferrari και το πρωί της Τρίτης (2/12) βρέθηκε στο εργοστάσιο της αυστριακής ομάδας για να αποχαιρετήσει τους εργαζομένους.

Μια γιορτή σε χαλαρή διάθεση και όχι σε βαρύ κλίμα μετά από έξι χρόνια συνεργασίας του οδηγού από το Χεπενχάιμ με τη Red Bull, τέσσερα πρωταθλήματα (νταμπλ) και αρκετά ρεκόρ.

"Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν εκπληκτικά. Αναφέρομαι σε αυτά που καταφέραμε, στη δουλειά που έγινε. Με τόσο πάθος και μεγάλη αφοσίωση. Θα παραμείνουν στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Στο τέλος είχαμε το καλύτερο μονοθέσιο γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Με ένα απλό ευχαριστώ δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι", τόνισε ο Φέτελ που πόζαρε μπροστά στα τρόπαια που κέρδισε για τη Red Bull και θα παραμείνουν στο εργοστάσιο.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ παρουσίασε στον Γερμανό οδηγό μια σειρά δώρων: Ένα φλιτζάνι για να απολαμβάνει τον καφέ espresso, ένα κόκκινο μαγιό και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, αντικείμενα που θα του χρειαστούν στη Ferrari.

Αναμνηστικό από τη Red Bull είναι ένας ταύρος για να τον βάλει στο σαλόνι του σπιτιού του στην Ελβετία. Και αργότερα ένα από τα μονοθέσια που τον οδήγησαν στον τίτλο. Πιθανότατα η αγαπημένη του RB7, το μονοθέσιο με το οποίο κατέκτησε έντεκα νίκες το 2011 ή η RB6 με την οποία έγινε ο νεαρότερος πρωταθλητής στην ιστορία της Φόρμουλα 1.

" Αυτό δεν θα γίνει ακόμα. Δεν το θέλουμε να εμφανιστεί στο Μαρανέλο", αστειεύτηκε ο Χόρνερ. Ο Φέτελ έχει αρκετή δουλειά τους επόμενους μήνες στη Ferrari.

Δείτε φωτογραφίες από τη "γερμανική" γιορτή του Φέτελ:

Ο Φέτελ πήρε δώρο έναν ταύρο

Ο Φέτελ πήρε δώρο έναν ταύρο
Ο Φέτελ πήρε δώρο έναν ταύρο
Ο Φέτελ πήρε δώρο έναν ταύρο
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ