FORMULA 1

Ο Carlos είναι έτοιμος!

Ο Carlos είναι έτοιμος!

Ένα από τα ονόματα που «παίζουν» πολύ στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2018, είναι αυτό του Carlos Sainz Jr.

Ο οδηγός της Scuderia Toro Rosso διανύει την τρίτη του σεζόν ως επίσημος οδηγός της ιταλικής ομάδας αλλά αρκετοί αντίπαλοί της φέρονται να ενδιαφέρονται για αυτό.

Άλλωστε δεδομένου πως η Red Bull τον κρατάει στάσιμο ενώ προήγαγε άμεσα τον Max Verstappen στην πρώτη της ομάδα, δεν τον κάνει και τόσο χαρούμενο. Και μιας και την επόμενη σεζόν δύσκολα θα αλλάξει κάτι στη σύνθεση της RBR, ο Ισπανός δεν αποκλείεται να αναζητήσει άλλη αγωνιστική στέγη.

Πρόσφατα το όνομά του είχε συνδεθεί με τη Renault, καιρό τώρα φέρεται να είναι στο ραντάρ της Ferrari και έχει ενδιαφέρον ποια είναι η άποψη και της Mercedes. Άλλωστε το συμβόλαιο του Valtteri Bottas είναι μονοετές.

"Ναι, ο Carlos είναι έτοιμος", είπε ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, μιλώντας στην εφημερίδα El Mundo Deportivo. "Μου αρέσει σαν οδηγός και μου αρέσει και η οικογένειά του. Έχουν το σωστό πνεύμα και είναι πολύ καλοί άνθρωποι, άνθρωποι των αγώνων. O Carlos έχει όλο το ‘πακέτο’. Είναι ένας σύγχρονος οδηγός, έξυπνος, όμορφος και γρήγορος πίσω από το τιμόνι. Όμως είναι οδηγός της Red Bull κι αυτοί πάντα προσπαθούν να κρατούν τους καλούς οδηγούς τους στην οικογένεια ή να ελέγχουν το μέλλον τους. Και κάπως έτσι νομίζω πως έχει η κατάσταση τώρα".

O 22χρονος ήταν 15 στην τελική βαθμολογία του 2015, έχοντας 18 πόντους στο ενεργητικό του. Πέρυσι βρέθηκε στη δωδέκατη θέση έχοντας μαζέψει 46 πόντους ενώ φέτος, μετά τους πρώτους πέντε αγώνες της σεζόν, είναι δέκατος στην κατάταξη με 17 κερδισμένους βαθμούς. Το καλύτερό του πλασάρισμα είναι η έκτη θέση, στα περυσινά Grand Prix Ισπανίας, Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και Βραζιλίας.

Photo credits: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ