FORMULA 1

Ο Alonso θα τιμήσει το συμβόλαιό του λόγω Honda

McLaren driver Fernando Alonso, of Spain, walks back to his pits after failing to complete a lap during the second free practice at the Interlagos race track in Sao Paulo, Brazil, Friday, Nov. 11, 2016. Brazil will stage the Formula One Grand Prix's penultimate race of the season on Sunday. (AP Photo/Nelson Antoine)
McLaren driver Fernando Alonso, of Spain, walks back to his pits after failing to complete a lap during the second free practice at the Interlagos race track in Sao Paulo, Brazil, Friday, Nov. 11, 2016. Brazil will stage the Formula One Grand Prix's penultimate race of the season on Sunday. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Μεγάλη κουβέντα η αφοσίωση. Για τους Ιάπωνες ειδικά η αφοσίωση δεν είναι μια απλή λέξη. Αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της κουλτούρας και της κοσμοθεωρίας τους. Αν δεν τους πιστέψεις και δεν τους προδώσεις, τότε θα έχεις κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμησή τους για πάντα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca , αυτός είναι και ο λόγος -η αφοσίωση- για τον οποίο ο Fernando Alonso δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στις... σειρήνες της Mercedes που έχει βγει στην αγορά αναζητώντας τον οδηγό που θα πάρει τη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Nico Rosberg .

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ο 35χρονος δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει καθησυχάσει τους επικεφαλής της McLaren, τον Zak Brown και τον Eric Boullier πως θα τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα μέχρι και το 2017.

Αυτό συνέβη στο ταξίδι προς το Motegi όπου πήρε μέρες στην "Ημέρα Ευχαριστιών" που διοργάνωσε το αγωνιστικό τμήμα του HRC. Ο βασικός λόγος, όπως σημειώνει η Marca, δεν έχει να κάνει με το θέμα του συμβολαίου, αλλά για τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει ο Ισπανός προς τη Honda.

Το ιαπωνικό εργοστάσιο τον πίστεψε και τον επέλεξε στα τέλη του 2013 επενδύοντας πάνω του πακτωλό χρημάτων, ώστε να ηγηθεί των προσπαθειών του στην επιστροφή του στην F1 και την αναβίωση της θρυλικής συνεργασίας με τη McLaren.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Οι λόγοι της αποχώρησης του Nico Rosberg από την F1 (video)
Μια καλοκαιρινή βραδιά στην Ελλάδα...
Ο Hamilton που δεν ξέρει να χάνει...
Χωρίς Γερμανία το οριστικό πρόγραμμα της F1 για το 2017
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ