FORMULA 1

O Alonso προειδοποιεί την Toro Rosso

Interlagos, Sao Paulo, Brazil.
Sunday 12 November 2017.
World Copyright: Glenn Dunbar/LAT Images 
ref: Digital Image _X4I3535
Interlagos, Sao Paulo, Brazil. Sunday 12 November 2017. World Copyright: Glenn Dunbar/LAT Images ref: Digital Image _X4I3535 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Ακόμα και στην τελική ευθεία της συνεργασίας της McLaren με τη Honda, o Fernando Alonso ρίχνει τις "μπηχτές" του.

Μπορεί η συνεργασία της McLaren F1 με τη Honda να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, μετά το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι που σηματοδοτεί το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Fernando Alonso να συνεχίσει να… στάζει δηλητήριο για τους Ιάπωνες.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στο Grand Prix Βραζιλίας όπου ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εκκίνησε έκτος και τερμάτισε όγδοος, δεν παρέλειψε να πετάξει τη σπόντα του μιλώντας στη μεικτή ζώνη της πίστας του Ιντερλάγκος. Αυτή τη φορά με τη μορφή… συμβουλής προς τον επόμενο συνεργάτη της Honda.

"Είχαμε ένα φανταστικό αυτοκίνητο, που απέδιδε εξαιρετικά σε όλο τον αγώνα, όμως δεν μπορούσα με τίποτα να προσπεράσω. Η υστέρηση σε ισχύ ήταν απίστευτη, όπως και στο Μεξικό.

Interlagos, Sao Paulo, Brazil.
Sunday 12 November 2017.
Fernando Alonso, McLaren, on the grid.
Photo: Steven Tee/McLaren
ref: Digital Image _O3I0536
Interlagos, Sao Paulo, Brazil. Sunday 12 November 2017. Fernando Alonso, McLaren, on the grid. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _O3I0536 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Ήμουν μερικές φορές πολύ κοντά στον Felipe (Massa) στην έξοδο της τελευταίας στροφής και ενώ έλεγα πως είχε έρθει η ώρα να τον περάσω, ακόμα και με DRS, άνοιγε τη διαφορά μας στην ευθεία. Η υστέρηση ισχύος θα πρέπει να κάνει την Toro Rosso να ανησυχεί πολύ για την επόμενη σεζόν", είπε ο Ισπανός.

Η Scuderia Toro Rosso θα αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη της Honda το 2018. Όσο για τη McLaren, θα χρησιμοποιεί στα μονοθέσιά της υβριδικές μηχανές της Renault. Πράγμα που έπεισε άλλωστε τον Fernando Alonso να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

" Η Renault είναι η καλύτερη εταιρεία παραγωγής κινητήρων τα τελευταία 15-20 χρόνια άρα δεν θα έχουμε να ανησυχούμε με τέτοια προβλήματα του χρόνου", τόνισε ο 36χρονος.

Photos credits: mclarenmediacentre.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ