FORMULA 1

Ο Alonso, o Briatore και ο… Lionel Messi

Flavio Briatore attends  the Formula One Grand Prix, at the Monaco racetrack, in Monaco, Sunday, May 24, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
Flavio Briatore attends the Formula One Grand Prix, at the Monaco racetrack, in Monaco, Sunday, May 24, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο μάνατζερ του Alonso έκανε αντιπαραβολή με τον Lionel Messi, ενώ ζύγιζε τις πιθανές επιλογές του πελάτη του για το 2018.

Ότι ο Fernando Alonso "παίζει μπάλα" και μάλιστα είναι καλός στο χορτάρι, το ξέρουμε. Ότι θα τον συγκρίναμε όμως με τον Lionel Messi, είναι κάτι που μας ήρθε ξαφνικό.

Όμως αυτή ήταν η αντιπαραβολή που έκανε ο μάνατζερ του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, προσπαθώντας να τονίσει τις περιορισμένες επιλογές που έχει κάποιος αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο στη Formula 1.

Βλέπετε σύμφωνα με τον δαιμόνιο Ιταλό, στις πίστες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι επιλογές για πρωταθλητισμό αυτή την περίοδο είναι δύο. Και η Renault που ακούγεται εδώ και καιρό ως επόμενος σταθμός στην καριέρα του Alonso, δεν είναι ανάμεσά τους.

"O Fernando πρέπει να πάει στη Mercedes ή τη Ferrari. Η Renault απέχει ακόμα από το να συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες. Στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν δέκα ομάδες στην Ευρώπη που αποτελούν δελεαστικό προορισμό για κάθε ποδοσφαιριστή.

Και ο Messi για παράδειγμα, θα μπορούσε να διαλέξει οποιαδήποτε από αυτές. Στη Formula 1 όμως, αν θες να κερδίζεις, μπορείς να το κάνεις μόνο με τρεις ομάδες", είπε ο Briatore στο γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport.

Ο Briatore έκανε δυναμική επανεμφάνιση στο Μπακού, όπου μίλησε με εκπροσώπους πολλών ομάδων. Ξέρει όμως καλά, πως δύσκολα ο Alonso θα βρει θέση στη Mercedes ή τη Ferrari το 2018.

Photo credits: (AP Photo/Luca Bruno)

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ