FORMULA 1

Ο Alonso "δίδαξε" τον Hamilton

Ο Alonso "δίδαξε" τον Hamilton

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε πως ο Fernando Alonso ήταν ο μοναδικός teammate από τον οποίο έμαθε πράγματα

Μπορεί με τον Jenson Button να είχε πολύ καλές σχέσεις και εξαιρετική συνύπαρξη, μπορεί ο Heikki Kovalainen ποτέ να μην τον προβλημάτισε αγωνιστικά, μπορεί κόντρα στον Nico Rosberg να έδωσε μεγάλες μάχες αλλά κάνοντας… ταμείο, ο Lewis Hamilton θεωρεί πως έμαθε πράγματα μόνο από τον Fernando Alonso.

Οι δυο τους υπήρξαν teammates την σεζόν 2007, με τη συνύπαρξή τους στη McLaren να κρίνεται τουλάχιστον επεισοδιακή. Όμως είχε και τα θετικά της…

"Απ’ όλους τους teammates που είχα ποτέ, συνήθως δεν έπαιρνα πολλά. Θα έλεγα πως ο μοναδικός από τον οποίο έμαθα πραγματικά κάποια πράγμα, ήταν ο Fernando (Alonso). Ήμουν στην πρώτη μου σεζόν στη Formula 1. Μετά από εκείνη τη σεζόν, ένιωθα πως είχα την εμπειρία να αντιμετωπίσω τα πάντα", είπε ο Hamilton στην εκπομπή "The Circuit" του τηλεοπτικού δικτύου CNN.

GP USA F1/2016 - AUSTIN (TEXAS) 22/10/2016 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER PIRELLI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP USA F1/2016 - AUSTIN (TEXAS) 22/10/2016 © FOTO STUDIO COLOMBO PER PIRELLI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FOTO STUDIO COLOMBO PER PIRELLI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)

Μάλιστα ο 32χρονος αναφέρθηκε και στο "μάθημα" που πήρε από την περυσινή απώλεια του τίτλου από τον Nico Rosberg. "Θα μπορούσα να έχω πέντε τίτλους τώρα αλλά το γεγονός πως πέρυσι έχασα το πρωτάθλημα, με βοήθησε να είμαι ο οδηγός και ο άνθρωπος που είμαι σήμερα", σχολίασε ο Βρετανός.

Photo credits: mercedesamgf1.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ