Νέο δράμα για Vandoorne

Νέο δράμα για Vandoorne

Άλλη μία προβληματική υβριδική μηχανή από πλευράς Honda και ένα ακόμα αγωνιστικό τριήμερο που ο Stoffel Vandoorne υποφέρει από τεχνικά προβλήματα.

Για ένα ακόμα αγωνιστικό τριήμερο, ο Stoffel Vandoorne υποφέρει από τεχνικά προβλήματα που προέρχονται από την υβριδική μηχανή της Honda.

Ο οδηγός της McLaren έλαβε ποινή δέκα θέσεων στο grid του ισπανικού Grand Prix, καθώς ένας προβληματικός σένσορας ανάγκασε τους Ιάπωνες να αλλάξουν δύο σημαντικά μέρη της υβριδικής μηχανής: την CE (μονάδα διαχείρισης ηλεκτρονικών( και το ES (σύστημα αποθήκευσης ενέργειας).

Μέρη τα οποία ο Vandoorne αλλάζει για πέμπτη φορά (παρότι ακόμα δεν έχει αρχίσει καν ο πέμπτος αγώνας της σεζόν!), άρα έχει υπερβεί το θεσπισμένο από την παγκόσμια ομοσπονδία όριο των τεσσάρων.

Έτσι χάνει δέκα θέσεις στο grid, αν και παίρνοντας μόλις τη 19η θέση στις χθεσινές κατατακτήριες δοκιμές, δεν χάνει και πολλά – παρά μόνο λίγη ακόμα από όποια ψυχολογία μπορεί να έχει ένας οδηγός που κάθε μέρα αγωνιστικής δράσης, δεν καλείται να αντιμετωπίσει τα χρονόμετρα αλλά κυρίως την αξιοπιστία.

Photo Credits: McLaren Media Centre

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Elaine Gregory: Η Ελληνοαμερικανίδα που κάνει θραύση στο Μαϊάμι

Πρώην χορεύτρια και χορογράφος, νυν μοντέλο αξιώσεων (με 'κάβα' δυο πτυχία) και προσεχώς σχεδιάστρια μαγιό. Μια ταλαντούχα ομογενή που αξίζει να ανακαλύψεις.

Ποδόσφαιρο είναι το γκολ του Παναμά

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24