Νέο δράμα για Vandoorne

Νέο δράμα για Vandoorne

Άλλη μία προβληματική υβριδική μηχανή από πλευράς Honda και ένα ακόμα αγωνιστικό τριήμερο που ο Stoffel Vandoorne υποφέρει από τεχνικά προβλήματα.

Για ένα ακόμα αγωνιστικό τριήμερο, ο Stoffel Vandoorne υποφέρει από τεχνικά προβλήματα που προέρχονται από την υβριδική μηχανή της Honda.

Ο οδηγός της McLaren έλαβε ποινή δέκα θέσεων στο grid του ισπανικού Grand Prix, καθώς ένας προβληματικός σένσορας ανάγκασε τους Ιάπωνες να αλλάξουν δύο σημαντικά μέρη της υβριδικής μηχανής: την CE (μονάδα διαχείρισης ηλεκτρονικών( και το ES (σύστημα αποθήκευσης ενέργειας).

Μέρη τα οποία ο Vandoorne αλλάζει για πέμπτη φορά (παρότι ακόμα δεν έχει αρχίσει καν ο πέμπτος αγώνας της σεζόν!), άρα έχει υπερβεί το θεσπισμένο από την παγκόσμια ομοσπονδία όριο των τεσσάρων.

Έτσι χάνει δέκα θέσεις στο grid, αν και παίρνοντας μόλις τη 19η θέση στις χθεσινές κατατακτήριες δοκιμές, δεν χάνει και πολλά – παρά μόνο λίγη ακόμα από όποια ψυχολογία μπορεί να έχει ένας οδηγός που κάθε μέρα αγωνιστικής δράσης, δεν καλείται να αντιμετωπίσει τα χρονόμετρα αλλά κυρίως την αξιοπιστία.

Photo Credits: McLaren Media Centre

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κερδισμένοι και χαμένοι του κοινωνικού μερίσματος

Κερδισμένοι αλλά και «χαμένοι» προκύπτουν από τα - έως τώρα - κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα με αρκετά κρίσιμα σημεία να μένουν ακόμη αδιευκρίνιστα

Τι είναι η ελληνική τηλεόραση; 5 πρόσωπα-σταθμοί απαντούν

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Λιάνα Κανέλλη, Γιώργος Λιάνης, Ροβήρος Μανθούλης και Φρόσω Ράλλη μιλούν για πάθη, παθογένειες και ιάσεις της ελληνικής τηλεόρασης.

Στους 21 οι νεκροί στην Μάνδρα-Εντοπίστηκε ακόμα ένα θύμα κάτω από τα μπάζα

Συνεχώς διευρύνεται η λίστα του θανάτου στην πληγείσα από τις πλημμύρες Μάνδρα -Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί το Σάββατο, ένας ακόμη την Κυριακή και ένας σήμερα μετά τις 8 το πρωί, φτάνοντας έτσι τους 21 νεκρούς, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό ακόμη ενός αγνοούμενου

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

 

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ

Το τέλος μίας σχέσης

Τις επόμενες ώρες αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις σε ότι αφορά στη διακοπή της συνεργασίας της McLaren με τη Honda.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24