FORMULA 1

Μούσκεμα και στη Φόρμουλα 1

Μούσκεμα και στη Φόρμουλα 1

Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση του Ice Bucket Challenge ανάμεσα στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών στο βελγικό Grand Prix (video).

Ο Φελίπε Μάσα και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ήταν οι πρώτοι οδηγοί της Φόρμουλα 1 που αποδέχθηκαν την πρόκληση του Ice Bucket Challenge, αλλά ο Λιούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο πήγαν ένα βήμα πιο μακριά.

Οι δύο πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές δέχθηκαν... κουβάδες με νερό στο διάλειμμα που μεσολάβησε ανάμεσα στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών στο βελγικό Grand Prix.

Μάλλον το νερό που έπεσε στον Χάμιλτον δεν είχε παγάκια γιατί ο Βρετανός οδηγός της Mercedes, δεν αντέδρασε σχεδόν καθόλου. Έριξε το μπαλάκι στους ηθοποιούς Γουίλ Σμιθ και Τομ Κρουζ.

Δείτε τον Χάμιλτον:

Ο Αλόνσο αποδέχθηκε την πρόκληση του ποδοσφαιριστή Χουάν Μάτα και έγινε και εκείνος μούσκεμα (σ.σ. αν και του έριξαν νερό σε κουβά σφουγγαρίσματος) για καλό σκοπό. Ο Ισπανός έβαλε ψηλά τον πήχη και προκάλεσε τον τενόρο Πλάσιδο Ντομίνγκο, τον πρώην μάνατζερ και "αφεντικό" του στη Renault, Φλάβιο Μπριατόρε και τον πρόεδρο της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο.

Μένει να δούμε αν ο τελευταίος θα ανταποκριθεί, άλλωστε υπάρχει πολύ νερό στη σχέση του με τον ισχυρό άνδρα της Scuderia.

Δείτε τον Αλόνσο:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ