FORMULA 1

Μοντετζέμολο: "Μεγάλη ευκαιρία για Μάσα"

Μοντετζέμολο: "Μεγάλη ευκαιρία για Μάσα"

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο τόνισε μια νίκη του Φελίπε Μάσα στη Ferrari θα τον βοηθήσει να παραμείνει στη Scuderia.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ferrari θα παρακολουθήσει το ιταλικό Grand Prix την Κυριακή (9/9). Κι ενώ όλοι είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με τον Φερνάντο Αλόνσο που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος δεν ισχύει το ίδιο για τον Φελίπε Μάσα.

Ο Βραζιλιάνος πασχίζει να ανατρέψει την εις βάρος του εικόνα και να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Scuderia. Μια νίκη στη Μόντσα θα αυξήσει τις πιθανότητες του, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο.

Ο Μάσα θα εκκινήσει 3ος και θα πρέπει να αυξήθηκε η πίεση που αισθάνεται μετά τις δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη της Ferrari.

" Έχουμε ένα μονοθέσιο στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης και ο Φελίπε έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον αγώνα αύριο για εκείνον, για εμάς και για το μέλλον του. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατός είναι ο Φερνάντο κατά τη διάρκεια του αγώνα και ελπίζω να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Κοιτάξτε τον Φέτελ, βρέθηκε ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω από τον Αλόνσο και βρέθηκε πέντε θέσεις μπροστά από τον Αλόνσο", είπε ο Μοντετζέμολο.

Ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου το 1990 στην Ιταλία βρίσκεται στη Ferrari από το 1973. Έκανε λόγο ξανά για περιορισμό του κόστους στη Φόρμουλα 1 και πρότεινε τη διεξαγωγή μικρότερων σε διάρκεια αγώνων για να προσελκύσουν και να κρατήσουν το νεανικό κοινό, ενώ έριξε στο τραπέζι την ιδέα να ξεκινούν το απόγευμα και όχι το μεσημέρι τα Grand Prix ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ