FORMULA 1

Μετά τον Ντένις, έρχεται και ο Μοντετζέμολο

Μετά τον Ντένις, έρχεται και ο Μοντετζέμολο

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο εξήγησε πως θα αφοσιωθεί περισσότερο στη Φόρμουλα 1 τους επόμενους μήνες για να βοηθήσει τον νέο αγωνιστικό διευθυντή, Μάρκο Ματιάτσι.

Ο Ρον Ντένις "εξαφάνισε" τον Μάρτιν Γουίτμαρς και έπιασε ξανά δουλειά στη McLaren. Τα "μεγάλα κεφάλια" συνωστίζονται στο πάντοκ της Φόρμουλα 1 με τον πρόεδρο της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο να δηλώνει πως θα ασχοληθεί περισσότερο με τη Scuderia.

Σε ένα βαθμό δικαιολογημένη η απόφαση του, αφού ο νέος αγωνιστικός διευθυντής Μάρκο Ματιάτσι δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι του ιταλικού κολοσσού.

"Θα τον βοηθήσω, θα ενεργήσω όπως έκανα και στο παρελθόν. Θα είμαι πιο κοντά στη Φόρμουλα 1", δήλωσε στην "κυβερνητική", Gazzetta dello Sport.

Ο Μοντετζέμολο αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά αποτελέσματα της Ferrari φέτος: " Το πρώτο πρόσωπο που δεν είναι ικανοποιημένο είμαι εγώ, αλλά μην ανησυχείτε. Ρίχνω τον εαυτό μου στη "μάχη". Ο Ματιάτσι αποτελεί την ιδανική επιλογή, θα επιστρέψουμε σύντομα πίσω στις νίκες.

Αποφάσισα να εμπιστευτώ έναν νεαρό μάνατζερ τον οποίο πιστεύω πολύ, ένα μέλος της οικογένειας της Ferrari, γλυτώνοντας να βγω στην αγορά, αναζητώντας ένα μισθοφόρο. Ας κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια για να είμαι ανταγωνιστικοί ξανά".

Αναφερόμενος ξανά στον Στέφανο Ντομενικάλι, ο οποίος άφησε τη θέση του, ο Μοντετζέμολο τόνισε " μετά από 23 χρόνια μαζί μας είχε το κουράγιο να παραιτηθεί, μια σπάνια περίπτωση στη χώρα μας. Πληρώνει για την έλλειψη αποτελεσμάτων, είναι κανονισμός στο σπορ".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ