FORMULA 1

Μέσα στο κόκπιτ της νέας Mercedes!

MEXICO CITY, MEXICO - OCTOBER 31:  The Mercedes garage is seen prior to qualifying for the Formula One Grand Prix of Mexico at Autodromo Hermanos Rodriguez on October 31, 2015 in Mexico City, Mexico.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)
MEXICO CITY, MEXICO - OCTOBER 31: The Mercedes garage is seen prior to qualifying for the Formula One Grand Prix of Mexico at Autodromo Hermanos Rodriguez on October 31, 2015 in Mexico City, Mexico. (Photo by Clive Mason/Getty Images) GETTY IMAGES

Το νέο μονοθέσιο των πρωταθλητών της Formula 1 "πάτησε" πίστα για πρώτη φορά. Δείτε video!

Την ώρα που η Ferrari παρουσίαζε την SF16-H με την οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή της Formula 1, η απόλυτη κυρίαρχος των τελευταίων ετών Mercedes AMG Petronas βρισκόταν στην πίστα του Silverstone για να πραγματοποιήσει το shakedown του νέου μονοθεσίου της που φέρει την κωδική ονομασία F1 W07 Hybrid.

Το πρωί της Παρασκευής, Nico Rosberg και Lewis Hamilton μπήκαν για πρώτη φορά στην πίστα με το νέο τους “όπλο” πραγματοποιώντας συνολικά τα προβλεπόμενα 100 χιλιόμετρα (για την ακρίβεια 98,2 χλμ έκαναν και οι δυο τους),για διαφημιστικούς σκοπούς.

Το επίσημο ντεμπούτο του νέου μονοθεσίου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 21/2 στην πίστα της Catalunya όπου θα διεξαχθούν οι πρώτες επίσημες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης για το 2016.

Το επιτελείο της ομάδας φρόντισε να μας δώσει κάποια πλάνα από το μονοθέσιο μέσω videos που δημοσίευσε στα social media. Το πιο εντυπωσιακό φυσικά είναι αυτό με πλάνα μέσα από το κόκπιτ και τους δύο πιλότους της ομάδας να μεταφέρουν τις πρώτες τους εντυπώσεις μέσα από τον νέο… χώρο εργασίας τους!

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

VIDEO: Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Ferrari!

Η νέα Ferrari είναι καταδικασμένη να κερδίσει!

Αυτή είναι η νέα Williams FW38!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ