FORMULA 1

Μένει στη Ferrari ο Αλόνσο

Μένει στη Ferrari ο Αλόνσο

Νίκες και πρωτάθλημα με τη Ferrari θέλει να κατακτήσει ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός οδηγός άφησε μισάνοιχτη την πόρτα της εξόδου από το Μαρανέλο.

Το συμβόλαιο του Φερνάντο Αλόνσο με τη Ferrari ολοκληρώνεται το 2016. Ωστόσο από πέρυσι η σχέση των δύο πλευρών δεν είναι "ρόδινη".

Έχει γραφτεί πως έχει εξαντληθεί η υπομονή του Ισπανού που περιμένει ένα μονοθέσιο που θα τον οδηγήσει στον πολυπόθητο τίτλο, δεν έχει πλέον καλές σχέσεις με τον πρόεδρο Λούκα ντι Μοντετζέμολο μετά την κριτική που άσκησε δημόσια στη Scuderia.

Ο Ισπανός οδηγός προχώρησε σε νέες δηλώσεις στο Sky Sports ενόψει του ιταλικού Grand Prix. Είπε αυτό που θέλει κάθε "τιφόζι" να ακολουθήσει. Πως δεν θα φύγει από τη Ferrari.

" Δεν έχω προς το παρόν πρόθεση να φύγω. Θέλω να νικήσω για τη Ferrari. Θέλω να ολοκληρώσω τη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν από λίγα χρόνια και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον".

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η McLaren τον θέλει πολύ για να την οδηγήσει στη νέα εποχή της Honda. " Προφανώς έγιναν πολλές αναφορές το περσινό καλοκαίρι, αλλά δεν ειπώθηκε ποτέ από το στόμα μου πως έχω κανένα ενδιαφέρον να φύγω από τη Ferrari, ούτε είπα πως θέλω να πάω σε άλλη ομάδα".

Νιώθει κολακευμένος από το ενδιαφέρον των ανταγωνιστών της Ferrari. Αναμένεται να παραμείνει στη Ferrari μέχρι και το 2015, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στις άλλες ομάδες.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ