FORMULA 1

Με τα φρένα… σπασμένα!

Sochi Autodrom, Sochi, Russia.
Saturday 29 April 2017.
World Copyright: Andy Hone/LAT Images
ref: Digital Image _ONY0245
Sochi Autodrom, Sochi, Russia. Saturday 29 April 2017. World Copyright: Andy Hone/LAT Images ref: Digital Image _ONY0245 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Η Haas F1 Team αλλάζει ξανά προμηθευτή φρένων ενόψει του βελγικού Grand Prix του Βελγίου που διεξάγεται την Κυριακή (27/8).

Η Haas F1 Team μετράει ήδη μιάμιση σεζόν συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 και παρότι φέτος δεν έχει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του 2016, παραμένει αξιόμαχη. Όμως η "Αχίλλειος Πτέρνα" των VF-17 παραμένει ίδια με εκείνη των VF-16 και δεν είναι άλλη από τα φρένα.

Σχεδόν σε μάθε Grand Prix οι Romain Grosjean (κυρίως) και Kevin Magnussen παραπονιούνται μέσω team radio για τα προβλήματα στο σύστημα πέδησης. Ενόψει του βελγικού Grand Prix που διεξάγεται την προσεχή Κυριακή στην θρυλική πίστα του Σπα, η αμερικανική ομάδα φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα κακώς κείμενα, αλλάζοντας προμηθευτή.

Στη μάχη στα δάση των Αρδεννών, τα μονοθέσια της Haas θα εξοπλίζονται με φρένα της Brembo κι όχι της Carbon Industrie. Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αμερικανοί κάνουν αυτό το πέρα-δώθε ανάμεσα στις δύο εταιρείες. Και μάλλον ούτε η τελευταία…

"Στο Σπα θα ξεκινήσουμε το αγωνιστικό τριήμερο με φρένα της Brembo και βλέπουμε. Προς το παρόν το πλάνο είναι να χρησιμοποιήσουμε μόνο αυτά", είπε σχετικά ο επικεφαλής της Haas, Guenther Steiner.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στο πλάνο αναβαθμίσεων στα μονοθέσια της ομάδας του στο δεύτερο μισό της σεζόν: "Εξετάζουμε τα δεδομένα που συλλέξαμε από τις τελευταίες δοκιμές μας στην αεροδυναμική σήραγγα, για να δούμε αν θα έχουμε έτοιμο πακέτο αναβάθμισης για την Ιαπωνία ή για το Grand Prix των ΗΠΑ. Αν και το πιθανότερο είναι το δεύτερο".

Photo Credits: Haas F1 Team

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ