FORMULA 1

Με συνοδό το σκύλο ο Χάμιλτον

Με συνοδό το σκύλο ο Χάμιλτον
© SNS GROUP

Ο Ρόσκο, το διάσημο μπουλντόγκ του Λιούις Χάμιλτον, συνόδευσε τον παγκόσμιο πρωταθλητή σε απονομή βραβείων στο Λονδίνο. Επίθεση από τον Τζόι Μπάρτον.

Εντύπωση προκάλεσε η άφιξη του Λιούις Χάμιλτον στο κόκκινο χαλί των βραβείων για τον καλύτερο αθλητή της χρονιάς (SPOTY) συνοδευόμενος από τον σκύλο του, τον Ρόσκο που είναι ήδη διάσημος σε όσους ασχολούνται με τη Φόρμουλα 1.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επικράτησε του Ιρλανδού γκόλφερ Ρόρι ΜακΙλρόι και της 40χρονης πρωταθλήτριας Ευρώπης στο στίβο, Τζο Πέιβι.

Θεωρήθηκε έκπληξη η επικράτηση του επί του ΜακΙλρόι, όμως το βρετανικό κοινό ψήφισε τον Χάμιλτον. Συνολικά 209,920 ψήφοι για τον Χάμιλτον, 123,745 για τον ΜακΙλρόι και 99,913 για την Πέιβι με τον νικητή να αναδεικνύεται κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο ιδιόρρυθμος ποδοσφαιριστής της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς (ΚΠΡ) "επιτέθηκε" μέσω Twitter στον Χάμιλτον, " Δεν μπορώ να πιστέψω πως έδωσαν το SPOTY στον Χάμιλτον. 1. Η Φόρμουλα 1 είναι το πιο βαρετό άθλημα. 2. Έφερε ένα σκύλο μαζί του. 3. Δεν πληρώνει φόρους".

Ο Μπάρτον συνέχισε γράφοντας πως " όλοι οι άλλοι υποψήφιοι το άξιζαν περισσότερο από τον Χάμιλτον" και " όσοι δεν πληρώνουν φόρους πρέπει να αποκλειστούν από το να διεκδικούν τρόπαια, τα οποία πληρώνουν και για τα οποία ψηφίζουν οι φορολογούμενοι". Ο Μπάρτον αναφέρεται στο γεγονός πως ο Χάμιλτον ζει στο Μόντε Κάρλο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ