FORMULA 1

Mε κινητήρες Renault Red Bull & Toro Rosso τη διετία 2017 - 2018!

Η Red Bull και η Toro Rosso θα έχουν κινητήρα Renault για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι αλλαγές που έγιναν στο οικοδόμημα του αγωνιστικού τμήματος έρευνας και εξέλιξης της Renault αποδίδουν καρπούς και τα αποτελέσματα είναι ορατά τουλάχιστον στην περίπτωση της Red Bull η οποία από την Catalunya άλλαξε… mode, παρουσιάζοντας ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Μετά το θρίαμβο του Max Verstappen επί ισπανικού εδάφους, ήρθε η pole position του Daniel Dicciardo στο Monaco να επιβεβαιώσει πως η ομάδα έχει κλείσει την ψαλίδα από την Mercedes.

Στο Πριγκιπάτο, λίγες ώρες μετά την παρθενική pole του Αυστραλού, η Red Bull ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την γαλλική εταιρεία για άλλα δύο χρόνια (2017 & 2018). Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η συνεργασία της Toro Rosso με τη Renault για το ίδιο διάστημα.

Θυμίζουμε ότι φέτος η Red Bull χρησιμοποιεί τα λογότυπα της TAG Heuer στους κινητήρες της Renault και θα συνεχίσει να το κάνει καθώς η Renault της παρέχει αυτή τη δυνατότητα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανανεώνουμε τη συνεργασία μας η οποία έχει αποδεχθεί πολύ πετυχημένη στο πέρασμα των χρόνων”, σχολίασε ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner που πρόσθεσε πως αυτή είναι η λογική εξέλιξη των πραγμάτων από τη στιγμή που οι κινητήρες της Renault παρουσιάζονται φέτος αισθητά βελτιωμένοι.

Η συνεργασία της Red Bull με την Renault χρονολογείται από το 2007. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα έχειπανηγυρίσει την κατάκτηση συνολικά 8 Παγκόσμιων τίτλων - 4 οδηγών και 4 κατασκευαστών- καθώς επίσης και 51 νίκες.

Η Toro Rosso που φέτος χρησιμοποιεί κινητήριες μονάδες της Ferrari προδιαγραφών 2015 είχε συνεργαστεί επί μια διετία με τη Renault, το 2014 και το 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ Car and Driver

Red Bull με κινητήρες... TAG Heuer το 2016!
O Verstappen στη θέση του Kvyat!
QP: Πρώτη Ricciardo, το έσπασε ο Verstappen!
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ