FORMULA 1

McLaren: "Έχουμε κι άλλες επιλογές"

Shanghai International Circuit, Shanghai, China. 
Saturday 08 April 2017.
World Copyright: Andy Hone/LAT Images
ref: Digital Image _ONY5020
Shanghai International Circuit, Shanghai, China. Saturday 08 April 2017. World Copyright: Andy Hone/LAT Images ref: Digital Image _ONY5020 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Ο Zak Brown αποκάλυψε πως η McLaren ήδη εξετάζει εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που έρθει το διαζύγιο με τη Honda.

Η ταραχώδης συνεργασία της McLaren με τη Honda βρίσκεται στη χειρότερή της περίοδο και κάθε μέρα που περνάει, υπάρχουν και νέες δηλώσεις που το αποδεικνύουν.

Ακολουθώντας σταθερά επιθετική επικοινωνιακή πολιτική, ο CEO της βρετανικής ομάδας, Zak Brown, ξεκαθάρισε πως έχουν ήδη ανοίξει συζητήσεις με άλλους προμηθευτές υβριδικών μηχανών, σε περίπτωση που αποφασιστεί να έρθει το πρόωρο και άδοξο διαζύγιο με τη Honda.

«Είναι η στιγμή της χρονιάς που ξεκινάμε δουλειά πάνω στο μονοθέσιο της επόμενης σεζόν. Το 2018 δεν αργεί. Πρέπει μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα να πάρουμε όποιες αποφάσεις επηρεάζουν την επόμενη σεζόν για εμάς. Έχουμε σχέδιο Β, έχουμε σχέδιο Γ. Έχουμε σχέδια», είπε ο Brown στο BBC Radio 5 Live.

Οι Ιάπωνες έχουν διορία 90 ημερών, αντίστοιχη εκείνης που έθεσε στην ομάδα και ο Fernando Alonso προτού αποφασίσει για το μέλλον του μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε.

Πάντως ο Brown ξεκαθάρισε πως το ιδανικό θα ήταν να έρθει το… θαύμα και ξαφνικά οι υβριδικές μηχανές της Honda να είναι ανταγωνιστικές και αξιόπιστες.

«Το βασικό μας πλάνο είναι να έχουμε υβριδική μηχανή της Honda στο πίσω μέρος του μονοθεσίου μας. Όμως πρέπει να συμβούν κάποια πράγματα ώστε να αποκτήσουμε σιγουριά πως με αυτή τη συνεργασία θα μπορούμε του χρόνου να μαχόμαστε στις πρώτες θέσεις του grid. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και πρέπει να δείχνουμε σταθερά σημάδια πως βελτιωνόμαστε.

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα ή πλασάρισμα σε κατατακτήριες που έχουμε κατά νου αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν κερδίζουμε αγώνες, υπάρχουν στιγμές που δεν εκκινούμε καν. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», ξεκαθάρισε ο Brown.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ