FORMULA 1

Live τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Renault

Renault Sport F1 launch at Guyancourt Technocentre, France on february 3 2016 -  Photo Frederic Le Floc'h / DPPI
Renault Sport F1 launch at Guyancourt Technocentre, France on february 3 2016 - Photo Frederic Le Floc'h / DPPI FREDERIC LE FLOC'H / DPPI MEDIA

Παρακολουθήστε σήμερα (21/2) στις 16:30 σε απευθείας μετάδοση από το Λονδίνο την επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Renault Sport Formula 1 Team, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία R.S. 17.

Παρακολουθήστε σήμερα (21/2) στις 16:30 σε απευθείας μετάδοση από το Λονδίνο την επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Renault Sport Formula 1 Team, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία R.S. 17. H γαλλική φίρμα επέστρεψε το 2016 στη Formula 1 με αμιγώς δική της ομάδα (σασί/κινητήρας), έχοντας εξαγοράσει την Lotus F1 και καταρτίσει ένα τριετές πλάνο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι επικεφαλής με την ομάδα να καταλαμβάνει την 9η θέση συγκεντρώνοντας μόλις 8 βαθμούς. Οι σημαντικές αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς που φέρνει το 2017 κάνει τους ανθρώπους της γαλλικής εταιρείας να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το Πρωτάθλημα.

Δίπλα στον Jolyon Palmer που κράτησε τη θέση του θα βρεθεί ο Nico Hulkenberg που ήρθε στη θέση του Kevin Magnussen ο οποίος με τη σειρά του θα συνεχίσει την καριέρα του στην Haas.

Στις αρχές Γενάρη ο Frederic Vasseur παραιτήθηκε από τη θέση του αγωνιστικού διευθυντή λόγω διάστασης απόψεων με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Renault Sport Formula 1 Team σχετικά με τον τρόπο διοίκησης της ομάδας. Στη θέση του δεν πρόκειται να έρθει κάποιος άλλος, όπως τόνισε ο managing director Cyril Abiteboul.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

Η Έκθεση μοτοσυκλέτας επιστρέφει!
Νέος τιμοκατάλογος και νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT
Η BMW ξεπέρασε τους 10.000.000 followers στο Instagram
Όλες οι νέες τιμές των ΙΧ στον υπολογιστή σας!
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ