FORMULA 1

Κορίνα Σουμάχερ: "Ο Μίχαελ δεν θα εγκαταλείψει"

Κορίνα Σουμάχερ: "Ο Μίχαελ δεν θα εγκαταλείψει"

Η Κορίνα Σουμάχερ έγραψε σε έναν 9χρονο Ιρλανδό φαν του Μίχαελ Σουμάχερ που τη συγκίνησε με το δώρο που της έστειλε (φωτογραφίες).

Ο εννιάχρονος Έινταν Γκόρμλεϊ ονειρεύεται να γίνει οδηγός αγώνων. Μέχρι να μεγαλώσει και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, καταγράφει τις εντυπώσεις του.

Τα όνειρα του ζωντάνεψαν στο χαρτί και έγιναν βιβλίο. Ο τίτλος του είναι "Περιπέτεια με τη Ferrari". Ο ήρωας, ο Τζόνι ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο με την κατακόκκινη Ferrari του. Γνωρίζει τον ήρωα του, τον Μίχαελ Σουμάχερ.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τον περασμένο Μάιο στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο εκδοτικός οίκος έστειλε ένα αντίτυπο στον Μίχαελ Σουμάχερ με μια ιδιόχειρη αφιέρωση από τον Έινταν. " Σε παρακαλώ γίνε καλύτερα, θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε κάποτε", έγραψε ο Έινταν.

Κορίνα Σουμάχερ: "Ο Μίχαελ δεν θα εγκαταλείψει"

Ο Έινταν στην παρουσίαση του βιβλίου του

Φυσικά ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει τη δυνατότητα να διαβάσει το βιβλίο ακόμα, ούτε να απαντήσει στο μικρό του θαυμαστή. Αυτή τη δουλειά την ανέλαβε η σύντροφος ζωής του 45χρονου άνδρα, η Κορίνα.

" Ο Μίχαελ μας είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει ποτέ. Σε ευχαριστούμε για τις θερμές ευχές και το υπέροχο δώρο. Για την οικογένεια μας είναι θαυμάσια βοήθεια", αναφέρει μεταξύ άλλων το γράμμα της Κορίνα.

Η μάνατζερ του Σουμάχερ, η Σαμπίνε Κεμ αποκάλυψε πως " το βιβλίο συγκίνησε πολύ την Κορίνα. Όπως όλα τα γράμματα και τα δωράκια από πολλούς ανθρώπους, τους οποίους ευχαριστούμε".

Κορίνα Σουμάχερ: "Ο Μίχαελ δεν θα εγκαταλείψει"

Εικόνα από το παραμύθι

Ο Σουμάχερ παραμένει εδώ και 190 μέρες σε κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του, κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ