FORMULA 1

Κεμ: "Παρουσιάζει βελτίωση ο Σουμάχερ"

11.05.2007 Barcelona, Spain, 
Michael Schumacher (GER), Scuderia Ferrari, Advisor, Press conference, with Sabine Kehm (GER), Michael Schumacher's personal press officer - Formula 1 World Championship, Rd 4, Spanish Grand Prix, Friday Practice - www.xpb.cc, EMail: info@xpb.cc - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Batchelor / xpb.cc
11.05.2007 Barcelona, Spain, Michael Schumacher (GER), Scuderia Ferrari, Advisor, Press conference, with Sabine Kehm (GER), Michael Schumacher's personal press officer - Formula 1 World Championship, Rd 4, Spanish Grand Prix, Friday Practice - www.xpb.cc, EMail: [email protected] - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Batchelor / xpb.cc XPBCC

Η μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, μίλησε για πρώτη φορά για την πορεία της αποθεραπείας του 48χρονου Γερμανού τονίζοντας ότι η κατάσταση του παρουσιάζει βελτίωση.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την πορεία της αποθεραπείας του Μίχαελ Σουμάχερ. Ο 48χρονος Γερμανός συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για να μπορέσει να επανέλθει έπειτα από το ατύχημα που είχε πριν από περίπου ένα χρόνο και όπως όλα δείχνουν η κατάστασή του βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά.

Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις της η Σαμπίνε Κεμ. Η μάνατζερ του Γερμανού μίλησε σε μέσο της πατρίδας της κατά τη διάρκεια του GP στο Άμπου Ντάμπι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Κεμ στο "RTL" η κατάσταση του Σουμάχερ βελτιώνεται. "Αν αναλογιστεί κανείς τη σοβαρότητα του τραυματισμού η κατάστασή του βελτιώνεται" είπε αρχικά. Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος προσπάθησε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες για το πότε ο Μίχαελ Σουμάχερ θα μπορέσει να είναι και πάλι καλά.

"Δεν μπορώ να δώσω μία σοβαρή απάντηση γιατί πολύ απλά είναι δύσκολη η συγκεκριμένη κατάσταση και δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις" ήταν η χαρακτηριστική της απάντηση.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ