FORMULA 1

Καθυστερεί το νέο σύστημα κατατακτήριων δοκιμών!

Καθυστερεί το νέο σύστημα κατατακτήριων δοκιμών!

Θέματα που έχουν προκύψει με το software δεν επιτρέπουν την εφαρμογή του νέου συστήματος κατατακτήριων δοκιμών από τον πρώτο κιόλας αγώνας της χρονιάς που θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη στις 20 Μαρτίου.

Αυτό δήλωσε με κάθε επισημότητα ο ισχυρός άνδρας του σπορ, Bernie Ecclestone ο οποίος παράλληλα είπε ότι το νέο σύστημα αναμένεται να ισχύσει από το ισπανικό GP (15/5). Τις όποιες αλλαγές στο σύστημα χρονομέτρησης και στο λογισμικό θα πρέπει να γίνουν από την FOM, που είναι υπεύθυνη και για την προβολή του σπορ και την διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Δεν είναι τόσο εύκολο να εφαρμοστεί. Πρέπει όλα τα γραφήματα να βρίσκονται στην οθόνη. Αν πρόκειται να προσπαθήσεις να εξηγήσεις στο κοινό σωστά, χρειάζεται να γίνει σωστή δουλειά. Πρέπει να χειριστούμε το θέμα. Ενημέρωσα την FIA και τους ρώτησα τι θέλουν να κάνουν με αυτό αλλά δεν μπορούν να κάνουν και πολλά γιατί εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε ό,τι έχει σχέση με χρονομέτρηση”, σχολίασε ο Ecclestone.

Μέχρι, λοιπόν, να φτάσει η ώρα που θα δούμε το νέο σύστημα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το ισπανικό GP. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε, στους πρώτους τέσσερις αγώνες της χρονιάς θα πάμε με το ισχύον σύστημα.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Έτοιμοι για μια συγκλονιστική σεζόν Motul WorldSBK 2016

SBK Phillip Island: Στις έξι το πρωί με 300 km/h! (VIDEO)

"Πάτησε" πίστα το νέο πρωτότυπο της Aprilia

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ