FORMULA 1

Καθησυχάζει ο Αλόνσο

Καθησυχάζει ο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο θα παραμείνει και δεύτερη νύχτα στο νοσοκομείο. Ο μάνατζερ του Ισπανού μοιράστηκε μια φωτογραφία του Αλόνσο. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της McLaren.

Η McLaren επιβεβαίωσε πως ο Φερνάντο Αλόνσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από το ατύχημα του στο Μοντμελό.

Ο Ισπανός οδηγός είχε έξοδο, χτύπησε στον τοίχο και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Υπέστη διάσειση όπως έδειξε η αξονική τομογραφία και πέρασε τη νύχτα στην εντατική όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί.

Ο μάνατζερ του Αλόνσο, Λουίς Γκαρσία Αμπάντ ανέβασε μια φωτογραφία με ένα χαμογελαστό Αλόνσο από το δωμάτιο του στο νοσοκομείο.

Η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε πως θα περιμένει να διαπιστώσει την εξέλιξη της πορείας της υγείας του Ισπανού και μετά θα σκεφτεί αν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στις δοκιμές εξέλιξης την Πέμπτη (26/2) στη Βαρκελώνη. Αναφέρει πως ο Αλόνσο υποβλήθηκε σε νάρκωση, δίχως να εξηγήσει το γιατί. Όλες οι εξετάσεις του ήταν ωστόσο "καθαρές".

Στη McLaren εκτιμούν πως οι δυνατοί άνεμοι φέρουν ευθύνη για το ατύχημα, ενώ απέκλεισε κάθε πιθανότητα μηχανικής βλάβης ή οδηγικού λάθους.

By
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ