FORMULA 1

"Καρέ" της pole ο Χάμιλτον

"Καρέ" της pole ο Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον εξασφάλισε για τέταρτη φορά την pole position σε ισάριθμους αγώνες φέτος. Δίπλα του στη γραμμή εκκίνησης στο Μπαχρέιν την Κυριακή (19/4) θα βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Τέσσερις αγώνες, τέσσερις pole positions, δύο νίκες. Ο Λιούις Χάμιλτον θα εκκινήσει πρώτος την Κυριακή (19/4) στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Με ταχύτερο γύρο στο 1:32.571 ο οδηγός της Mercedes εξασφάλισε την pole μπροστά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ (Ferrari).

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης βρίσκονται ο Νίκο Ρόσμπεργκ (Mercedes) και ο Κίμι Ράικονεν (Ferrari) με τον Φινλανδό να χάνει την ευκαιρία να νικήσει το χρόνο του Γερμανού.

" Νιώθω πολύ καλά, ευτυχισμένος. Αυτός ήταν ο στόχος, να "αποκρυπτογραφήσουμε" την πίστα. Έτσι έχουν κυλήσει όλα το σαββατοκύριακο. Το γυρολόγιο είναι πολύ καλό, μπορείς πάντα να βελτιώνεται, αλλά είμαι ευγνώμων που έχω αυτό το "κτήνος" από κάτω μου", δήλωσε ο Χάμιλτον.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την πρώτη σειρά έμεινε ο Φέτελ, λέγοντας πως στον αγώνα ίσως η Ferrari βρεθεί πιο κοντά στη Mercedes.

Ο Ρόσμπεργκ παραδέχθηκε πως έκανε λάθος στη στρατηγική και υποτίμησε την ταχύτητα της Ferrari του Φέτελ. " Ήμουν χαλαρός στο Q2, για να προφυλάξω τα ελαστικά για τον αγώνα και δεν είχα ρυθμό στο Q3".

Η σειρά εκκίνησης:

1.Χάμιλτον

2.Φέτελ

3.Ρόσμπεργκ

4.Ράικονεν

5.Μπότας

6.Μάσα

7.Ρικιάρντο

8.Χίλκενμπεργκ

9.Σάινθ

10.Γκροζάν

11.Πέρες

12.Νασρ

13.Έρικσον

14.Αλόνσο

15.Φερστάπεν

16.Μαλντονάντο

17.Κβίατ

18.Στίβενς

19.Μέρι

20.Mπάτον

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ