FORMULA 1

Και ο Mosley ενάντια στον Vettel

FIA President Max Mosley attends a meeting at the FIA headquarters, in Paris Wednesday June 24, 2009. FIA president Max Mosley reached a deal Wednesday to stop eight rebel Formula One teams forming a breakaway series. (AP Photo/Gareth Watkins, Pool)
FIA President Max Mosley attends a meeting at the FIA headquarters, in Paris Wednesday June 24, 2009. FIA president Max Mosley reached a deal Wednesday to stop eight rebel Formula One teams forming a breakaway series. (AP Photo/Gareth Watkins, Pool) ASSOCIATED PRESS

Ο πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Max Mosley πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν.

H παράθεση απόψεων σχετικά με την κοκορομαχία των Sebastian Vettel και Lewis Hamilton κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν συνεχίζεται. Ο τελευταίος που πήρε θέση για όσα έγιναν πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας μετά τη στροφή 15 του σιρκουί του Μπακού, ήταν ο Max Mosley.

Ο πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού τάχθηκε εναντίον του Sebastian Vettel, τονίζοντας πόσο ανεπίτρεπτη ήταν η κίνηση να χτυπήσει εσκεμμένα τον αντίπαλό του.

«Σίγουρα δεν θα χαρούν με όσα λέω στη Ferrari αλλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα όπως έχουν. Η δική μου πρόταση θα ήταν να αποκλειστεί από τον αγώνα ο Vettel και το θέμα να συζητηθεί και από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κατά τη γνώμη μου, είναι ανεπίτρεπτο να κάνει κάποιος ότι έκανε ο Vettel. Αν το έκανε σε δημόσιο δρόμο, θα του έπαιρναν την άδεια οδήγησης», είπε ο Mosley στο Sky F1 και τον Craig Slater.

Οι αγωνοδίκες του όγδοου αγώνα της σεζόν, τιμώρησαν τον οδηγό της Scuderia με ποινή στάσης 10 δευτερολέπτων στα pit. Ωστόσο, η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα εξετάσει το θέμα, την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουλίου.

AP Photo/Gareth Watkins, Pool

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ