Και ο Mosley ενάντια στον Vettel

Και ο Mosley ενάντια στον Vettel

Ο πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Max Mosley πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν.

H παράθεση απόψεων σχετικά με την κοκορομαχία των Sebastian Vettel και Lewis Hamilton κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν συνεχίζεται. Ο τελευταίος που πήρε θέση για όσα έγιναν πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας μετά τη στροφή 15 του σιρκουί του Μπακού, ήταν ο Max Mosley.

Ο πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού τάχθηκε εναντίον του Sebastian Vettel, τονίζοντας πόσο ανεπίτρεπτη ήταν η κίνηση να χτυπήσει εσκεμμένα τον αντίπαλό του.

«Σίγουρα δεν θα χαρούν με όσα λέω στη Ferrari αλλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα όπως έχουν. Η δική μου πρόταση θα ήταν να αποκλειστεί από τον αγώνα ο Vettel και το θέμα να συζητηθεί και από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κατά τη γνώμη μου, είναι ανεπίτρεπτο να κάνει κάποιος ότι έκανε ο Vettel. Αν το έκανε σε δημόσιο δρόμο, θα του έπαιρναν την άδεια οδήγησης», είπε ο Mosley στο Sky F1 και τον Craig Slater.

Οι αγωνοδίκες του όγδοου αγώνα της σεζόν, τιμώρησαν τον οδηγό της Scuderia με ποινή στάσης 10 δευτερολέπτων στα pit. Ωστόσο, η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα εξετάσει το θέμα, την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουλίου.

AP Photo/Gareth Watkins, Pool

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τι μας έμαθε για τη ζωή ένα ματς της Ισλανδίας

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής μέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24