FORMULA 1

Irvine: "Ο Vettel είναι ένα κακομαθημένο"

Irvine: "Ο Vettel είναι ένα κακομαθημένο"
PHOTO 4

Ο Eddie Irvine μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Sebastian Vettel.

Μπορεί σαν οδηγός να είναι απλά… καλός αλλά όταν του δίνεις μικρόφωνο, απλά δεν παίζεται! Ο λόγος για τον δαιμόνιο Eddie Irvine που θαρρεί κανείς πως σε κάθε του συνέντευξη, απλά επιδιώκει να γίνει πρωτοσέλιδο. Αν αυτό ισχύει, τότε στη συγκεκριμένη περίπτωση τον πέτυχε το στόχο του, αναφερόμενος στον Sebastian Vettel.

Ο Ιρλανδός ξεκαθάρισε πως ο νυν οδηγός της Ferrari δεν έχει καμία σχέση με τον Γερμανό teammate που είχε ο ίδιος στην ιταλική ομάδα πριν αλλάξει η χιλιετία και αναφέρεται φυσικά στον σπουδαίο Michael Schumacher. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και διαβάστε την απίστευτη επίθεση του Irvine κατά του Vettel.

"Είναι ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο. Ήταν ήδη ναρκισσιστής όταν ήρθε στη Formula 1 αλλά ο θαυμασμός από τους γύρω του προκάλεσε την άνθιση της αλαζονείας του. Συνήθως κάπως έτσι συμπεριφερόμαστε εμείς οι οδηγοί. Έτσι ήμουν κι εγώ, έτσι είναι ο Lewis (Hamilton), έτσι είναι και ο Fernando (Alonso). Όμως δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με τον Michael. Δεν είναι ούτε στο ελάχιστο όσο καλός ήταν ο Schumacher. Ο Vettel είναι καλός οδηγός, όμως ο Schumacher ήταν σε άλλο επίπεδο", είπε ο Irvine στο Motorsport-Total.com.

Ο 51χρονος σήμερα Irvine, είχε 148 Grand Prix την περίοδο 1993-2002. Κέρδισε 4 από αυτά, είχε 26 παρουσίες στο βάθρο, 1 ταχύτερο γύρο και 191 κερδισμένους βαθμούς. Το 1999 έφτασε πιο κοντά από ποτέ σε έναν παγκόσμιο τίτλο, εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του teammate του στους κόκκινους, Michael Schumacher, όπως τελικά ηττήθηκε από τον Mika Hakkinen.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ