FORMULA 1

Ήρθε για να μείνει ο Massa;

Williams driver Felipe Massa of Brazil steers his car during the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Sunday, March 26, 2017. (AP Photo/Andy Brownbill)
Williams driver Felipe Massa of Brazil steers his car during the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Sunday, March 26, 2017. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Μπορεί στο φινάλε του 2016 ο Felipe Massa να αποχαιρέτησε την F1 ωστόσο όχι μόνο επέστρεψε λίγους μετά, αλλά αρνείται να βάλει και χρονικό πλαίσιο στην αποχώρησή του!

Πολλοί υποστήριζαν στο φινάλε του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 για του 2016, πως ο Felipe Massa αποχωρούσε χωρίς πραγματικά να το θέλει.

Επειδή δεν υπήρχε κενή θέση στη Williams αλλά και σε καμία άλλη ανταγωνιστική ομάδα. Αυτοί ίσως να αισθάνονται δικαιωμένοι σήμερα που όλα έχουν έρθει τούμπα.

Η αιφνίδια αποχώρηση του Nico Rosberg από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού προκάλεσε ένα ντόμινο εξελίξεων καθώς ο Valtteri Bottas τον αντικατέστησε, αφήνοντας με τη σειρά του μία θέση κενή στη Williams.

Και αφού ο Lance Stroll που επί της ουσίας είχε "καπαρώσει" τη θέση του Massa χάρη στα 35 εκατομμύρια ευρώ που έφερε στη βρετανική ομάδα ο ζάμπλουτος μπαμπάς του, δόθηκαν μερικά από αυτά ώστε να πειστεί να γυρίσει πίσω ο Βραζιλιάνος!

Το έκανε, πλέον έχει τόσο ρόλο ηγέτη στη Williams όσο και μέντορα του νεαρού Καναδού και στην πρεμιέρα του 2017 έδειξε πως η εμπειρία μετράει, καθώς τερμάτισε έκτος.

Έχοντας «γλυκαθεί» από το πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και ουσιαστικά πιστοποιώντας πως ουδέποτε ήθελε να φύγει, ο Massa δήλωσε στο motorsport.com:

"Αφού πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη Formula 1, δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν ξέρω αν θα μείνω και μετά το τέλος της σεζόν. Αν έχω τη δυνατότητα να το κάνω, αν νιώθω ικανός σωματικά, αν είμαι ανταγωνιστικός, κάνω καλά τη δουλειά μου και έχω κάποιες καλές προτάσεις για να μείνω στην F1, ίσως να το κάνω".

O 35χρονος πιλότος μετρά 253 Grand Prix στη Formula 1. Έχει κερδίσει 11 από αυτά ενώ μετράει ακόμα 16 pole positions, 15 ταχύτερους γύρους, 41 παρουσίες στο βάθρο και 1132 κερδισμένους βαθμούς.

(AP Photo/Andy Brownbill)

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ