FORMULA 1

Honda: Ο Alonso δεν θέλει να μείνει!

Sochi Autodrom, Sochi, Russia. 
Friday 28 April 2017.
Fernando Alonso, McLaren, in his cockpit.
Photo: Steven Tee/McLaren
ref: Digital Image _R3I4722
Sochi Autodrom, Sochi, Russia. Friday 28 April 2017. Fernando Alonso, McLaren, in his cockpit. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _R3I4722 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Οι Ιάπωνες ξέρουν καλά πως η συνεργασία με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Fernando Alonso, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Διανύουμε την τρίτη σεζόν συνεργασίας της McLaren με τη Honda κι αν πρέπει να αναζητήσουμε κοινά χαρακτηριστικά σε αυτές τις τρεις σεζόν, είναι η χαμηλή απόδοση των υβριδικών μηχανών της ιαπωνικής εταιρείας, η έλλειψη αξιοπιστίας τους και η γκρίνια του Fernando Alonso για τα παραπάνω.

Όπως όλα δείχνουν, το όλο θέμα μάλλον θα ολοκληρωθεί με «διαζύγιο» των δύο πλευρών, εφόσον φυσικά βρεθεί η χρυσή τομή στις πολυμερείς διαπραγματεύσεις που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Fernando Alonso δεν σκοπεύει να παραμείνει στην ιστορική βρετανική ομάδα αν αυτή δεν καταφέρει να απεμπλακεί από το συμβόλαιό της με τη Honda. Κι αυτό είναι σαφές και στους Ιάπωνες αν λάβουμε υπόψη τα λεγόμενα του επικεφαλής F1 της Honda, Yusuke Hasegawa.

«Είναι σαφές πως δεν θέλει να μείνει σε μία συνεργασία με τη Honda. Αυτό είναι ξεκάθαρο», είπε στο GPUpdate ο Ιάπωνας τεχνικός.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων…

Sochi Autodrom, Sochi, Russia. 
Saturday 29 April 2017.
Fernando Alonso, McLaren MCL32 Honda. 
Photo: Glenn Dunbar/McLaren
ref: Digital Image _31I9612
Sochi Autodrom, Sochi, Russia. Saturday 29 April 2017. Fernando Alonso, McLaren MCL32 Honda. Photo: Glenn Dunbar/McLaren ref: Digital Image _31I9612 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ