FORMULA 1

Hamilton: "Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει"

Hamilton: "Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει"

Ο Lewis Hamilton δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα στη μάχη του φετινού τίτλου.

Το κλασικό δόγμα που αναφέρει πως η σεζόν της Formula 1 αποτελεί μαραθώνιο και όχι σπριντ, επικαλέστηκε μετά το δύσκολο για εκείνον Grand Prix του Μονακό ο Lewis Hamilton. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε προβλήματα με το set-up της W08 EQ Power+ με αποτέλεσμα να μη μπορεί να φέρει εύκολα τα ελαστικά του στο ιδανικό παράθυρο λειτουργίας.

Έτσι ο Βρετανός έμεινε μόλις 14ος στις κατατακτήριες δοκιμές, έχοντας αποκλειστεί στο Q2. Στον αγώνα εκκίνησε 13ος και παρότι ακολούθησε στρατηγική ανάλογη του νικητή Sebastian Vettel και του τρίτου Daniel Ricciardo, καθυστερώντας τη μοναδική αλλαγή ελαστικών, δεν κατάφερε να ανέβει ψηλότερα από την έβδομη θέση.

Αυτό το πλασάρισμα είχε ως αποτέλεσμα να μείνει 25 βαθμούς πίσω από τον Vettel στην κούρσα διεκδίκησης του φετινού παγκόσμιους τίτλου στους οδηγούς. Ωστόσο, παρά την απογοήτευση, έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης!

"O πόλεμος δεν έχει τελειώσει. Είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Μπορούμε να δεχθούμε το χτύπημα αλλά να συνεχίσουμε προς τα εμπρός. Τις ημέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα έχουμε πολλές αναλύσεις να κάνουμε καθώς το μονοθέσιο μου στο Μονακό δεν συμπεριφερόταν όπως θα έπρεπε. Δεν μπορούμε να έχουμε κι άλλο αγωνιστικό τριήμερο σαν και αυτό", είπε ο Hamilton στο Sky Sports News.

Photo Credits: Mercedes AMG Petronas

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ